Mest populære produkter og kategorier fra Philips

Philips

Mennesket er i fokus

Philips er en hollandsk virksomhed, der er specialister inden for flere forskellige teknologier såsom Healthcare, Consumer Lifestyle og Lighting. Virksomheden er førende på markedet, når det gælder nye og energibesparende belysningsløsninger, tandplejeprodukter samt barber- og hudplejeprodukter til mænd. Philips har i den forbindelse fokus på at give mennesker en bedre livskvalitet, hvilket kan opnås igennem nyskabelser inden for de forskellige kategorier.
 
Virksomheden har således blikket rettet mod nye teknologier samt innovative forbrugerprodukter, der er relevante og brugbare for forbrugerne. Philips bestræber sig derfor på at opnå en så god forståelse for menneskers behov og ønsker som muligt, hvorved de kan tilpasse deres produkter hertil. Ifølge virksomheden selv, skiller de sig ud ved de meningsfulde nyskabelser, som hjælper mennesker med til at leve et sundt og godt liv fuld af nydelse. I forlængelse heraf arbejder Philips for at gøre verden sundere og mere bæredygtig ved hjælp af innovation og har et mål om at forbedre livet for tre milliarder mennesker om året i 2025.
 

Philips er førende indenfor barbermaskiner

Hos Philips ved de, hvad der skal til at fremstille en god barbermaskine. Barbermaskiner er delt i en række forskellige serier, som hver indeholder produkter med forskellige funktioner og specifikationer. Hos Philips finder du således et stort og varieret udvalg af barbermaskiner, og der er derfor stor sandsynlighed for, at du kan finde lige netop dén barbermaskiner, der opfylder dine behov og ønsker.
 
På elsalg.dk har vi samlet et nøje udvalgt udsnit af det store sortiment og håber, at vi herigennem kan præsentere vores kunder for en række kvalitetsprodukter til en god og fordelagtig pris. Én ting er sikkert, med en barbermaskine er du garanteret en knivskarp og tæt barbering takket være god og nytænkende teknologi og innovation.
 
Foruden barbermaskiner producerer Philips endvidere produkter til personlig pleje som eksempelvis hårtrimmer og ladyshaver. Herudover er virksomheden ligeledes kendte for deres køkkenprodukter, som blandt andet indbefatter blender, kaffemaskine, stavblender, elkedel, håndmixer og køkkenmaskine. Alle disse produkter kan du finde her hos os.
 

Få personlig trådløs belysning med Philips hue

Philips hue kan være med til at ændre din måde at opfatte lys på. Du får igennem det smarte, brugervenlige og innovative system mulighed for at lege med toner, kontraster, hvidt lys og et spektrum af farve, der kan være medvirkende til at skabe den perfekte belysning i dit hjem. Det hele kan indstilles og udføres fra din smart-enhed, og hue pærer passer til alle E27-lamper.
 
Når dine hue pærer er monteret, skal du blot downloade den gratis app til din smartphone eller tablet, hvorefter du kan oprette forbindelse til 50 pærer ad gangen. Én af fordelene ved denne form for styring er, at du ikke behøver at være hjemme for at styre og kontrollere din belysning. Med timer-funktionen kan du for eksempel bruge Philips hue til en behagelig morgenvækning med et svagt lys som gradvist bliver skarpere, eller du kan indstille dine lamper til at tænde på bestemte tidspunkter.
 
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti

Læs mere om følgende placering:

Info om 4 års garanti