Samsung DV80TA020AT/EE Kondenstørretumbler med varmepumpe

Samsung DV80TA020AT/EE Kondenstørretumbler med varmepumpe

02190005059

Specifikationer:

  • 8 kg kapacitet
  • Kondens med varmepumpe
  • OptimalDry - overvåger fugtigheden
  • Energiklasse A++
Delbetaling
508 kr. pr. måned
10
20
Ved et samlet kreditbeløb på 5.072 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 508 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.072 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Levering 2-4 hverdage

5.072 kr.
Energy label

Levering 2-4 hverdage

Vis flere muligheder
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
Energy label
5.072 kr.
-
+

Samsung kondenstørretumbler med varmepumpe DV80TA020AT/EE

Oplev et nyt niveau af effektivitet, komfort og skånsomhed for dit tøj med Samsung DV80TA020AT/EE tørretumbler.

Energieffektivitet i topklasse
Spar penge og beskyt miljøet ved at bruge mindre elektricitet. Varmepumpeteknologi er en energieffektiv, omkostningseffektiv og skånsom måde at tørre dit tøj på. Den har en A+++ energimærkning, fordi den bruger kølemiddel i stedet for elektricitet til at opvarme luften og genbruger varm luft for at undgå energispild.

Slut med at krølle og stryge
Hold dit tørrede tøj krølfrit uden at stryge det. Bare vælg Wrinkle Prevent, så vil tørretumbleren lejlighedsvis dreje tromlen uden varme i op til 180 minutter, efter at tørreprogrammet er slut. Det forhindrer, at tøjet bliver på samme sted for længe, mens det stadig er varmt, og dermed at der dannes folder i stoffet.

Smart tørring for de bedste resultater
Optimer din tørreydelse uden besvær! OptimalDry bruger tre sensorer til at opnå de bedst mulige resultater. Den måler luftfugtigheden og justerer tørretiden, så dit vasketøj bliver hurtigt færdigt og bruger mindst mulig energi. Den forhindrer også, at tøjet bliver beskadiget, og minder dig om, hvornår du skal rengøre varmeveksleren.

Vedligeholdelse uden besvær
Gør det nemmere at vedligeholde din tørretumbler, og optimer tørringens ydeevne og sikkerhed. Det innovative 2-i-1-filter har et dobbeltlags-netfilter. Derfor behøver du ikke et filter til varmeveksleren, hvilket gør den lettere at vedligeholde. To alarmer minder dig også om, hvornår filteret og varmeveksleren skal rengøres.

Altid klar med Quick Dry 35'
Tør hurtigt alt det tøj, du har brug for på én gang, f.eks. skjorter og trøjer til arbejde og skole. Med programmet Quick Dry 35' kan en lille portion på 1 kg være tør og klar til brug på 35 minutter. Ved hjælp af høj varme kan du sikkert tørre nogle få ting, hvilket betyder meget mindre ventetid - bare tør det tøj, du har brug for, når du har brug for det.

Energy label
Generelt
Selvrensende kondensatorNej
Vendbar LågeJa
Energiforbrug pr. år (kWh)235
EnergiklasseA++
FarveHvid
Maks. lydniveau dB(A)65
KondenseringsklasseB
VarmepumpeteknologiJa
Sensorstyret tørringJa
Kapacitet (kg)8
Lydniveau dB(A)65
MærkeSamsung
Bredde (cm)60
Dybde (cm)60
Højde (cm)85
Vægt (kg)49
Energy label