Make more of life at home

Er du en af ​​dem, der ønsker et ensartet hjem, hvor design kan være i fokus? Ønsker du, at hvidevarerne skal have gennemtænkte funktioner, komplementere indretningen og blive hjemmets midtpunkt? Så har Samsung produkterne til dig. Oplev vores brede udvalg her. 

 

Make more of your kitchen

Oplev Samsungs store udvalg af stilrene og rummelige køleskabe og frysere, der passer til dine behov. Alle vores køleskabe og frysere leverer langvarig og effektiv ydeevne med 20 års garanti på digital inverter-motoren.* Derudover kan du vælge mellem en række løsninger, som bidrager til at holde din mad frisk længere ved hjælp af optimeret luftfugtighed og en mere jævn temperatur. 

Vælg mellem forskellige modeller som Side by Side eller French Door, der hurtigt bliver køkkenets midtpunkt takket være deres stilrene design og innovative løsninger som Family Hub-skærmen og Beverage Center. Med vores integrerede modeller kan du sikre, at dit fritstående køle- eller fryseskab eller dit kombinerede køle-/fryseskab passer perfekt ind blandt køkkenskabene.

 

Make more of laundry day

I Samsungs store udvalg af intelligente vaskemaskiner og tørretumblere finder du de helt rette maskiner til netop dine behov, så du kan gøre dine vaskedage mere effektive end nogensinde. Oplev, hvordan EcoBubble-teknologien gør dit tøj rent ved selv lave temperaturer takket være effektive bobler. Samtidig kan du halvere** vasketiden med den skånsomme funktion QuickDrive. Hvis du har brug for at vaske store mængder vasketøj ad gangen, vil du få gavn af vores vaskemaskiner, der har samme størrelse udvendigt, men mere plads indvendigt. 

De intelligente tørretumblere gør det desuden til et nemt valg at tørre tøjet i maskinen. Vi reducerer din tørretumblers energiforbrug*** ved at genanvende varmen og udnytte energien bedst muligt****. Takket være flere udvalgte programmer til tørretumblere får du endda tørret tøjet på rekordtid, uden at det går ud over resultatet. Alt sammen for at sikre en hurtig og skånsom tørring af dit tøj. Det har aldrig været enklere at beslutte at tørretumble tøjet.

 

Make more of cooking

Samsung ovne står for design og innovative funktioner*****. Med Dual Cook kan du for eksempel tilberede to forskellige retter ved forskellige temperaturer – på samme tid. Takket være den medfølgende skillevæg kan du for eksempel koge laks i den øverste del, mens du bager en kage i den nederste del. Bruger du halvdelen af ​​ovnen, kan du også spare op til 25 % energi*******.

Spar plads i skabene ved at have Air Fry og Air Sous Vide funktioner indbygget i ovnen. Funktionerne giver dig mulighed for at tilberede perfekt sprøde eller lækkert møre og saftige retter med minimal indsats.

 

Make more of cleaning day

Få mere ud af den tid, du tilbringer derhjemme, ved hjælp af moderne husholdningsapparater, som gør det nemmere at holde dit hjem rent og pænt. Tiden er inde til at modernisere rengøringen og tilpasse den til din livsstil. I stedet for apparater, der gemmes væk i kosteskabet, har vi udviklet effektive støvsugere, der er skabt til at blive set. Så er de altid klar til brug, når du har mest brug for dem. 

Lad dit hjem arbejde for dig, mens du er på arbejde, takket være den smarte Samsung Jet Bot. Med sin avancerede LiDAR-sensor******** analyserer Jet Bot dit hjem og støvsuger effektivt hver en krinkelkrog, mens du bruger din tid på andre ting. Hvis du hellere vil støvsuge selv på en bekvem og effektiv måde, kan du nemt gøre hele hjemmet rent med de smarte ledningsfri støvsugere Jet Stick og Bespoke Jet. Kraftig sugeevne og smarte løsninger til tømning gør støvsugningen hygiejnisk og nem fra start til slut.

Oplev rengøring tilpasset til din livsstil, og få mere ud af den tid, du tilbringer i dit hjem.

Disclaimer

*Fra 1. juli 2022 ydes der 20 års reservedelsgaranti fra købsdagen. Garantien gælder kun den nævnte komponent, digital inverter-kompressoren, i køleskabe, som sælges i EU, og omfatter ingen andre udgifter såsom arbejdskraft, fragt eller installation. Du kan læse de fuldstændige vilkår på www.samsung.com/dk/support/warranty/.

**Funktionen EcoBubble reducerer din vaskemaskines energiforbrug med op til 70 % baseret på en sammenligning mellem to vaskemaskiner med forskellige vaskeprogrammer:
1. Vaskemaskinen Samsung WF80F5E5U4W med 4 kg vasketøj, som kører programmet "Wash Load, Super Eco Wash cold" med EcoBubble
2. vaskemaskinen Samsung WF0702WKU, som kører programmet "Cotton 40°C" uden EcoBubble.
Individuelle resultater kan variere. Testet i overensstemmelse med IEC 60456-2010.

***Testet på WW6800M og sammenlignet med Samsung WW6500K. Sparer op til 50 % af tiden på bomuldsprogrammet (40 °C, halvt fyldt) med et vaskeresultat inden for ±2 %.

****Testet i overensstemmelse med IEC 61121:2013, 8 kg vasketøj/bomuld med varmepumpe (DV80F5E4HGW) kontra uden varmepumpe (DV80H4100CW). Individuelle resultater kan variere.

*****Varmepumpeteknologi er et lukket system med et kølemiddel, som bevæger sig. Kort sagt er varmepumpeteknologien et mere effektivt lukket system, som gør det muligt at bevare og udnytte varmen bedre end med en konventionel kondenstørretumbler. Hvis man forbruger 1 kWh elektricitet til at hæve temperaturen med, vil varmepumpeteknologien kunne øge den betydelig mere end en kondenstørretumbler med samme mængde el.

******Funktioner kan variere mellem forskellige modeller.

*******Modeltestet: NV7b675LAK. Det samlede energiforbrug reduceret med 25,3%, når kun den øverste del bruges. Baseret på interne test i henhold til IEC-60350 (cookies og varmluft 165C, sammenlignet med hel ovn). Faktiske besparelser kan variere afhængigt af individuel brug, hvad der tilberedes osv.

********Scanner 360° over et område på 6 meter med 10 omdrejninger pr. sekund.