Mest populære produkter og kategorier fra Siemens

Siemens

Siemens producerer husholdningsmaskiner til ethvert behov

Siemens er oprindeligt et tysk selskab, som i 1967 havde tre fabrikker i Tyskland med 14.000 medarbejdere. Dette tal er i dag steget til 33.000 medarbejdere, som er fordelt på en produktion på 45 fabrikker over hele verden. Virksomheden har således en førende position på globalt plan som den tredjestørste producent af husholdningsprodukter. I Danmark bliver Siemens markedsført af BSH Hvidevarer A/S. Fælles for alle produkterne er en høj teknisk standard, når det kommer til både funktion, energiforbrug og design. Siemens’ produktsortiment omfatter langt de fleste maskiner, som indgår og er uundværlige i den moderne husholdning. Det gælder for eksempel vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere, køle- og fryseskabe, kogeplader, støvsugere og ovne med flere.
 
Siemens har et ønske om grøn teknologi, herunder et langsigtet miljøhensyn. Danmark er i den forbindelse ét af de lande i verden, der er hurtigst til at tage ny teknologi til og indarbejde det i hverdagen. Siemens har derfor en målsætning om at anvende teknologi og innovation, som kan gøre danskernes hverdag både grønnere og bedre.

Hold din mad frisk i længere tid

Er du også træt af, at dine råvarer hurtigt mister sin friskhed, når de opbevares i køleskabet? Siemens er af den opfattelse, at friske råvarer er en forudsætning for god mad, hvorfor deres køleskabe er udstyret med forskellige freshness-systemer, som gør det både nemt og fleksibelt at holde din mad frisk i længere tid. Siemens har flere forskellige muligheder og løsninger, som kan være medvirkende til at øge holdbarheden og samtidig bevare næringsstofferne i maden. Det gælder blandt andet de innovative løsninger som vitaFresh, hydroFresh og coolBox.
 
I de køleskabe fra Siemens, der er fremstillet med eksempelvis hydroFresh, kan du holde frugt og grøntsager friske i op til dobbelt så lang tid. Dette er muligt, da fugtigheden i skuffen kan justeres på en knap, hvorved der skabes et jævnt opbevaringsklima med et optimalt fugtindhold. Du kan således være sikker på, at du med et sådant køleskab ikke kun sparer penge i forbindelse med reduceringen af spild af frugt og grøntsager, men du er samtidig garanteret, at du bevarer både smag, næringsstoffer og vitaminer i længere tid.

Oplev både opvask og tørring på det højeste niveau

En ren opvask er i dag så godt som en selvfølgelighed, men det samme gælder ikke et perfekt tørreresultat. Med Siemens’ Zeolith®-tørring får du dog enestående fordele, som du ikke opnår ved andre maskiner. Opvaskemaskinerne har et særligt lavt energiforbrug og ligger 10 % under grænseværdien for energiklassen A+++. Mindst lige så vigtigt er det, at Zeolith®-tørring sikrer en ekstra tør og skinnende ren opvask uanset hvilken form for service, du har fyldt din maskine med.
 
Du kan endvidere få en revolutionerende madoplevelse i køkkenet med en Siemens dampovn. En dampovn tilbereder din mad mere skånsomt, som betyder, at smagen og næringsstofferne bedre bevares, hvilket giver et sundere og mere næringsrigt måltid. Én af funktionen i dampovnene er den såkaldte pulseSteam-funktion, som er et dampskud, der gør din mad lækker og sprød udvendig og saftig indvendig.
 
Kategorier

 

 

Læs mere om vores 4 års garanti.

Info om 4 års garanti

Læs mere om vores 4 års garanti.

Info om 4 års garanti