Få op til 750,- kr. tilbage, på din nye espressomaskine fra SIEMENS

Køb en af de udvalgte fritstående espressomaskiner fra Siemens, og få op til 750 kr. tilbage i cashback når du registrerer dit produkt hos My Siemens. 

Registrer din cashback i My Siemens

1. Registrer dig eller log ind på My Siemens - Husk at registrere cashback pr. produkt, hvis du har købt mere end et.

2. Ansøg om Cashback, ved at registrere dit nyindkøbte produkt. Husk at have, kvittering og bankoplysninger klar.

3. Din Cashback er registreret, og er dine oplysninger udfyldt korrekt, vil du modtage udbetalingen inden for 28 dage. #DetSguService

BEMÆRK: Dit Siemens produkt skal være købt mellem 1/12 2022 og 31/1 2023. Sidste frist for at registrere dit køb er 28/2 2023.
*Gælder kun modellerne TE657319RW og TI353204RW, købt hos EL-Salg og på www.elsalg.dk i den angivne periode.

Ren nydelse, nem betjening og mulighed for at lave to kopper på én gang.

Espresoomaskinen TE657319RW fra Siemens giver dig to kopper med ét tryk. Tænd maskinen og nyd det: Takket være coffeeSelect displayet starter den perfekte kaffeoplevelse i det øjeblik, du tænder for maskinen. Den store brugerflade viser et indbydende valg af aromatiske kaffe- og mælkespecialiteter.

Køb og registrer maskinen, og få 750,- i cashback!

Læs mere og køb her

Førsteklasses keramisk kværn - CeramDrive

Altid friskmalet kaffe med ceramDrive, vores bedste kaffekværn i keramik for lang levetid. Det unikke design af kværnen sørger for at kaffebønnerne kan males forskelligt, så du får maksimal aroma fra hver bønne. Du kan også vælge malingsgraden, der passer til din individuelle smag.

Køb og registrer maskinen, og få 750,- i cashback!

 

Den enkle vej til en perfekt espresso

Siemens TI351209RW er en fuldautomatisk kaffemaskine, der gør det nemt at få succes med din kaffedrik. Alle maskinens funktioner er synlige på panelet, og du navigerer nemt med sensor-knapperne. Espressomaskinen leveres med det såkaldte iAroma System - en unik teknologi, hvor alle dele arbejder i perfekt synergi for at skabe den perfekte espresso.

Køb og registrer maskinen, og få 300,- i cashback!

Læs mere og køb her

MilkPerfect - sikre resultater for perfekt skummet mælk

Kaffemaskine TE657319RW fra Siemens giver dig to kopper med ét tryk.

Du får altid fast og tyk mælkskum med milkPerfect. Den skummer automatisk mælken i din kop, således at mælkeskummet er i toppen af din kaffe - skænk mælk i koppen og skum det. Mælkeskummeren kan nemt fjernes og den tåler opvaskemaskine.

Køb og registrer maskinen, og få 300,- i cashback!