Sammen stiller vi om til et grønnere samfund

Skårebo er specialister i opladning af elbiler og stolte partner til Easee, Zaptec og DEFA. Som ejer af en elbil har du brug for en opladningsløsning, der er smart, sikker og funktionel. Skårebo har gjort sit ypperste for at kunne tilbyde en elegant opladningsløsning, hvor du ikke behøver tænke på en masse tekniske specifikationer. En ladeboks fra Skårebo passer til alle genopladelige biler og alle elnet, så du altid har maksimalt udbytte af din elbil.
 
www.skarebo.dk

Zaptec Go

Elbiloplader, der er lige så smart indeni, som den er enkel udenpå!

Zaptec Go passer til alle biler, både elbil og hybrid, og er en af verdens mindste 22 kW-opladere. Zaptec Go er spækket med den allernyeste teknologi og er altid opkoblet med WiFi og 4G LTE-M, så du har adgang til de nyeste funktioner og opdateringer. Det er både nemt og hurtigt at installere ladeboksen, og Zaptecs ladestationer er certificeret med højeste sikkerhedsstandard.

Køb Zaptec Go her

Zaptec Pro

Smart og effektiv til større parkeringspladser!

Zaptec Pro er en smart og effektiv ladestation til boligforeninger og virksomheder eller kommuner, indkøbscentre og andre organisationer, der tilbyder private og offentlige parkeringspladser. Den tilgængelige effekt fordeles dynamisk til alle ladestationer. Zaptec udfører belastnings- og fasebalancering, og ladestationen skifter dynamisk mellem enfaset og trefaset opladning for maksimal udnyttelse af den tilgængelige effekt. Det betyder, at ladesystemet kan udnytte hele den tilgængelige effekt 66% mere effektivt end andre ladestationer.

Zaptec Pro er førende inden for sikkerhed på markedet for opladning af elbiler og er certificeret med de højeste sikkerhedsstandarder. 

Køb Zaptec Pro her

Easee Charge Lite

Easee Charge Lite er markedets mest intelligente ladeboks. En lille, men kraftfuld elbiloplader, der passer til alle hjem og alle elbiler. Den er udviklet og produceret af Easee i Norge til opladning af elbiler i det nordiske klima. Ladeboksen kan oplade op til 7,4 kW (32 A) i en enfaset kreds og op til 11 kW (16 A) i en trefaset kreds. 

Opladeren er udstyret med avancerede temperatursensorer og selvtestende fejlstrømafbrydere. Den giver dig meddelelser om kritiske fejl, hvilket betyder, at du er garanteret sikkerhed og de nyeste funktioner. 

Lokal Bluetooth-kontrol sikrer pålidelig forbindelse og avancerede, smarte sikkerhedsfunktioner gør det sikkert at oplade - når som helst. 

Der er 5 års garanti på Easee-ladeboksen, og med konstant opkobling og løbende opdateringer via skyen er dette en ladeboks, der er fremtidssikret. 

Køb Easee Charge Lite her

DEFA Power

Den smarteste måde at styre strømmen på, så du kan oplade til laveste pris med maksimal effekt!

DEFA Power har et intuitivt display og et seks meter langt integreret ladekabel, som forenkler din daglige brug og giver dig fuld kontrol over opladningen. DEFA Power optimerer den tilgængelige strøm, og med PowerSmart kan du undgå spidsbelastningstider, så du slipper for at oplade, når strømmen er dyrest.

Køb DEFA Power her

​Installationen skal foretages af en autoriseret elektriker

Det er vigtigt at en ladeboks installeres af en autoriseret elektriker og det kan din lokale El-Salg hjælpe dig med. Rigtig mange El-Salg butikker tilbyder nemlig El-installations ydelser.

Har du brug for professionel rådgivning og vejledning, så kig forbi din lokale fagmanden!