Sony PlayStation 5 - EU Disc Slim Spillekonsol

Sony PlayStation 5 - EU Disc Slim Spillekonsol

22200000140

Specifikationer:

  • Nyt design 2023
  • 1 TB lagerplads
  • HDR-teknologi
  • Tempest 3D AudioTech

Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20

Vis flere muligheder
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
4.790 kr.
-
+

Sony PlayStation 5 - EU Disc Slim

Oplev en ny æra af spil med PlayStation 5 Standard Edition Slim. Dens elegante og kompakte design kombinerer kraftfuld spilteknologi med stil og effektivitet. I modsætning til PlayStation 5 Digital Edition Slim kommer denne med en optisk disklæser.

Lagerplads

Med 1 TB indbygget SSD-lagerplads har du masser af plads til at opbevare og hurtigt indlæse dine yndlingsspil. En del af SSD'en er reserveret til systemsoftware og andre funktioner, hvilket betyder, at den tilgængelige SSD-kapacitet kan variere.

Ultrahurtig SSD

Hastighed i centrum med den ultrahurtige SSD, der dramatisk reducerer indlæsningstiderne. Maksimer spilsessioner med næsten øjeblikkelige indlæsningstider for installerede PS5™-spil.

Innovation

Den tilpassede integration af PS5™-konsollens system gør det muligt for indholdsskabere at hente data fra SSD-harddisken så hurtigt, at de kan designe spil på måder, som ikke var muligt før.

Grafik

Oplev realistisk grafik med Ray Tracing, der giver levende lys og skygger. Fordyb dig i verdener med et helt nyt niveau af realisme, hvor lysstråler simuleres individuelt og skaber realistiske skygger og refleksioner i de understøttede PS5™-spil.

4K-spil

Nyd dine spil på et 4K-TV og oplev fantastiske farver og detaljer.

Høj opdateringshastighed - op til 120 fps med 120Hz output

Med op til 120 fps giver konsollen en jævn og lydhør spiloplevelse. Nyd glat og flydende gameplay til kompatible spil med understøttelse af 120Hz output på 4K-skærme.

HDR-teknologi

På et HDR-TV vises understøttede PS5™-spil med utroligt levende og rige farver.

3D-lyd

Tempest 3D AudioTech skaber en fordybende lydoplevelse. Lad dig opsluge af en lyd, der ser ud til at komme fra alle retninger. Tempest 3D AudioTech puster liv i lyden afspillet gennem hovedtelefoner eller tv-højttalerne i de understøttede spil.

Interaktivitet med Haptic Feedback

Haptisk feedback fra den trådløse DualSense-controller øger fordybelsen i spillet. I udvalgte PS5™-spil kan du virkelig mærke effekterne af dine handlinger i spillet via dynamisk sensorfeedback.

Adaptive triggere

Oplevelsen er forbedret med triggere, der simulerer fysiske effekter i spillet. Klem de adaptive triggere med dynamiske modstandsniveauer, der simulerer den fysiske effekt af handlinger i spillet i udvalgte PS5™-spil.

Det medfølgende spil

Astro's Playroom er forudinstalleret og viser mulighederne i DualSense-controlleren. Udforsk fire verdener, der hver viser innovativt gameplay ved hjælp af de alsidige funktioner i DualSense trådløs controller, i dette spil inkluderet for alle PS5-konsolbrugere.

Bagudkompatibilitet og Game Boost

Du kan spille over 4.000 PS4-spil på PS5-konsollen. Med game boost-funktionen kan du endda nyde hurtigere og jævnere billedhastigheder i nogle af PS4-konsollens bedste spil.

Ekstraudstyr

Inkluderer USB-kabel og HDMI-kabel. Konsollen understøtter HDR og har flere tilslutningsmuligheder, herunder HDMI og USB.
Lodret stativ sælges separat.

Generelt
MærkeSony
FarveHvid
ProdukttypeSpillekonsol