Oplev årets tour på Elton Godkendt gear

Bliv klar med Elton til en sommer i cyklens tegn. Elton har samlet en række gode bud på produkter der gør dig fuldstændig klar til Touren.

EL-Salg og Elton ønsker dig en god sommer!

GO'KENDT TIL TOUREN - TV

GO'KENDT TIL TOUREN - Hvidevarer

Bevar mikrofibrene når du vasker dit sportstøj!

Træningstøj er oftest lavet af mikrofibre, som bl.a. gør dit tøj elastisk og svedtransporterende. - Vil du gerne bevare disse fordele ved dit træningstøj, kan det være en god idé at vaske dit tøj i en vaskemaskine der har et sportsprogram.
 

Elton har fundet et udvalg af vaskemaskiner med sportsprogram du finder ovenfor. Her finder du desuden også tilhørende tørretumblere med sportsprogram, der nænsomt sørger for at tørre dit træningstøj, så du hurtigt kan komme ud at svede igen!

GO' KENDT TIL TOUREN - Vask tøj på sportsprogrammet!

 

Lad opvaskemaskinen klare opvasken - mens du ser på mænd i lycra

Lad opvaskemaskinen klare opvasken mens du ser cykelløb. Hos EL-Salg finder du et stort udvalg af opvaskemaskiner til både den lille og den store husholdning.

Kig efter 4 års garanti mærket, hvis du vil have ekstra tryghed, og vil være sikker på at kunne se Touren de næste 4 år uden at skulle bekymre dig om opvasken!

Se udvalget af opvaskemaskiner

Gå ikke glip af Touren, selvom du er på farten!

Har du en travl sommer foran dig, behøver du ikke gå glip af at kunne se cykelløb. Hos EL-Salg finder du både tablets og et stort udvalg af smartphones med gode skærme, så du kan følge dine favoritters tur op af bjergene!
 

Find smartphones her

GO' KENDT TIL TOUREN - Smartphones

 

GO'KENDT TIL TOUREN - Robotstøvsugere

Nogen skal jo klare støvsugningen, mens du ser Tour de flimmer

Med en robotstøvsuger kan du nemt læne dig tilbage og lade den klare støvsugningen. Hos EL-Salg finder du et stort udvalg af modeller, og har du brug for en der både kan støvsuge og vaske gulvet for dig, er det også en mulighed.

Se udvalget af robotstøvsugere

Med den rette temperatur på vinen, er det næsten som at selv være i Frankrig

Ingen Tour til Frankrig uden vin med den rette temperatur. Find dit vinkøleskab hos EL-Salg. Her finder du både vinkøleskabe til den lille og store vinsamling.
 

Find vinkøleskabe her

GO'KENDT TIL TOUREN - Vinkøleskabe

GO'KENDT TIL TOUREN - Mest solgte produkter