Refurbished hos El-Salg

Gennem Fourcom's Upcycle IT kan du nu købe refurbished produkter hos El-Salg.
Refurbished IT er brugte it-produkter, der er blevet renoveret eller genopfrisket og derfor sælges billigere end helt nye produkter. Produkterne rangeres A, B eller C alt efter tegn på brug. 

Ved at købe et refurbished produkt hos El-Salg bidrager du til et ansvarsfuldt genbrug af eksisterende ressourcer og et miljømæssigt, bæredygtigt forbrug. Du er med til at redde vores planet fra tusindvis af kilo kuldioxidemissioner! Derudover forhindrer du at skadeligt elektronisk affald havner i naturen.

 

Din fremtidige refurbished leverandør

Med Upcycle ITs produkter vil vi gerne være med til at skabe en verden, hvor grønne produkter ikke tvinger dig til at vælge mellem kvalitet og pris. 

Med Upcycle IT vil vi være med til at fremme et fornuftigt ressourceforbrug. Vi vil gøre det muligt for enkeltpersoner at være miljøbevidste på egne præmisser, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet, eller betale ublu priser for at overholde et moralsk kompas.

Miljøpåvirkningerne begynder i hjemmet. At sortere affald og genanvende, bruge mindre vand og elektricitet er bestemt noget der hjælper, men er det nok? Med menneskelig affaldsproduktion på 2 miliarder tons om året, har sagen aldrig været mere presserende. 

Konceptet

Upcycling er processen med at tage ubrugeligt affald eller uønskede produkter og omdanne dem til produkter der igen har værdi. Upcycle IT tager del i denne cirkulære økonomi ved at reparerer eller renovere forretnings-it og derefter rangere det til enten A, B eller C tilstand. Det giver dig mulighed for at vælge kvaliteten af fx computeren du gerne vil modtage, og det vil være over 50% billigere end et nyt produkt. 

Gennem Reducing, Reusing og Recycling har Upcycle IT været i stand til at sikre, at du ikke længere skal beskæftige dig med risikable ombygning, dyre opgradering eller computere, du vil være flov over at bære rundt på. 

Med Upcycle IT vil vi gerne gøre det let for dig at træffe det rigtig valg både for dit miljø og dit budget. 

 

Hvorfor upcycle?

Upcycle IT har siden 2018 arbejdet mod et personligt mål om at gøre refurbished IT mere pålidelig og økonomisk overkommelig. De er produktfokuseret, miljødrevet og står 100% bag deres produkter. IT-refurbished virksomheder rundt om i Europa er kendt for deres enorme variation i klassificeringen af de produkter, de sender ud, og det sker at et A-rangerende produkt erstates med klasse B eller endda C-rangering. Upcycle IT gør tingene anderledes! Deres rangordningssystem sikrer, at den computer eller andet IT-produkt, du modtager, også er den klasse du har bestilt.