Fagmandens Videoguides

Hvad er vigtigt at vide når du skal købe ny vaskemaskine? og hvilken støvsuger er bedst til dine behov? Dét og meget mere finder du svar på i vores videoguides. Med fagmandens tips og fif giver vi råd og vejledning inden for hvidevarer, elektronik og husholdningsprodukter. Du kan desuden blive klogere på vores 4 års garanti og på hvordan du afkalker din kaffemaskine.

Vælg vaskemaskinen der passer til dine behov

Er din vaskemaskine gået i stykker eller skal du ud og investere i din første maskine? Det kan godt være lidt uoverskueligt at sammenligne de forskellige typer af vaskemaskiner, så her får du nogle råd med på vejen.

4 års garanti på udvalgte produkter hos EL-Salg

Hos El-Salg er udvalgte produkter med 4 års garanti. Produkter, hvor denne garanti er gældende er markeret med et 4 års garanti-logo. Dette er med til at tilsikre din sikkerhed ved et køb hos os.

Afkalkning af kaffemaskine

Kaffemaskiner kalker til når du bruger dem. Det er derfor vigtigt at du indimellem afkalker din maskine, da det vil forlænge maskinens levetid. Se her hvordan du let kan afkalke din kaffemaskine.

Sådan vælger du din nye tørretumbler

Her får du nogle gode tips og fif til hvad du skal kigge efter når du skal vælge en tørretumbler. Der findes mange funktioner, som du kan vælge imellem, så se med her og bliv klogere.

Opgrader lyden på dit TV med en soundbar

Med en soundbar får du en meget bedre lyd fra dit TV. Se her hvad du skal være opmærksom på omkring valg af soundbar og hvordan du får den optimale lydoplevelse hjemme i stuen. 

Sådan vælger du den rigtige støvsuger

Almindelig, poseløs, robot eller stickvac? Der findes flere forskellige muligheder når du skal vælge en støvsuger. Her får du en guide til hvordan du finder en støvsuger der passer til dine behov. 

Kaffemaskinen der matcher dine behov

Der er vigtige områder, som skal afdækkes, inden man kan komme frem til hvilken kaffemaskine der vil være det rigtig match. Skal kanden være termo? Hvor stor en mængde skal den kunne brygge? osv. - Se med her.. 

Hvilket TV skal du vælge? - Til netop dit behov.

Det kan være svært at finde ud af hvilket TV man skal vælge, da der er mange forskellige teknologier, størrelser og typer. Vi har lavet en guide, som kan klæde dig på til at tage den rigtige beslutning her. 

Valg af
gaming computer

Uanset om du gamer på højt niveau eller blot et hyggespil engang imellem, så er en god gaming computer afgørende. Kig forbi din lokale butik, så finder vi sammen din nye gaming computer. 

 

Valg af
gaming skærm

En god skærm er afgørende for en god gaming oplevelse. Derfor skal du have dig en skærm beregnet til gaming. Hos din lokale fagmand hjælper vi dig med at finde den helt rigtige gaming skærm.

Valg af
gaming tilbehør

For en vaskeægte gamer betyder det rigtigt meget at udstyret er i orden! Hos El-Salg finder du headset, keyboard, mus, gaming stol og bord samt meget mere - alt hvad du behøver for en god gaming oplevelse. 

Gaming tilbehør - et godt begyndersæt

Kom godt i gang med gaming med et godt begyndersæt. Hos El-Salg finder du et bredt udvalg af gaming tilbehør i forskellige prisklasser. Er du lige startet på at game, så se med her.

Kärcher FC 7 gulvvasker og støvsuger

Kärcher tilbyder en fantastisk serie af batteridrevne gulvvaskere - og lige nu er der specielt fokus på den nye batteridrevne FC7 gulvvasker, som fjerner al slags snavs og støv, både vådt og tørt i en enkelt arbejdsgang.

XIAOMI Scooter Pro 2 Nordic edition

Kør hurtigt, sikkert og endnu længere med nye Electric Scooter PRO2 Nordic Edition. En imponerende rækkevidde på op til 45 km og en maksimal hastighed på 20 km/t.