Videoguides

Her finder du alle vores videoguides.

4 års garanti på udvalgte produkter hos EL-Salg

Hos El-Salg er udvalgte produkter med 4 års garanti. Produkter, hvor denne garanti er gældende er markeret med et 4 års garanti-logo. Dette er med til at tilsikre din sikkerhed ved et køb hos os.

Vælg vaskemaskinen der passer til dine behov

Er din vaskemaskine gået i stykker eller skal du ud og investere i din første maskine? Det kan godt være lidt uoverskueligt at sammenligne de forskellige typer af vaskemaskiner, så her får du nogle råd med på vejen.

Sådan vælger du din nye tørretumbler

Her får du nogle gode tips og fif til hvad du skal kigge efter når du skal vælge en tørretumbler. Der findes mange funktioner, som du kan vælge imellem, så se med her og bliv klogere.

Opgrader lyden på dit TV med en soundbar

Med en soundbar får du en meget bedre lyd fra dit TV. Se her hvad du skal være opmærksom på omkring valg af soundbar og hvordan du får den optimale lydoplevelse hjemme i stuen. 

Sådan vælger du den rigtige støvsuger

Almindelig, poseløs, robot eller stickvac? Der findes flere forskellige muligheder når du skal vælge en støvsuger. Her får du en guide til hvordan du finder en støvsuger der passer til dine behov. 

Kaffemaskinen der matcher dine behov

Der er vigtige områder, som skal afdækkes, inden man kan komme frem til hvilken kaffemaskine der vil være det rigtig match. Skal kanden være termo? Hvor stor en mængde skal den kunne brygge? osv. - Se med her.. 

Hvilket TV skal du vælge? - Til netop dit behov.

Det kan være svært at finde ud af hvilket TV man skal vælge, da der er mange forskellige teknologier, størrelser og typer. Vi har lavet en guide, som kan klæde dig på til at tage den rigtige beslutning her. 

Afkalkning af kaffemaskine

Kaffemaskiner kalker til når du bruger dem. Det er derfor vigtigt at du indimellem afkalker din maskine, da det vil forlænge maskinens levetid. Se her hvordan du let kan afkalke din kaffemaskine.