Cosori Dual Blaze Airfryer 6.4L, black

Airfryer

02200000220
Cosori

Specifikationer:

  • 360 Termo IQ™-teknologi
  • 12 madprogrammer
  • Dobbelt varmeelegeme
  • 6,4 liter / 2,5 kg
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Cosori Dual Blaze Airfryer

Cosori Dual Blaze Airfryer har en markedsledende kapacitet i sin størrelse på hele 2,5 kg og er den eneste airfryer med dobbelt varmeelement og TermoIQ™-teknologi. Få perfekte resultater med 12 forskellige madfunktioner hvilket gør madlavningen nemmere end nogensinde.

En revolutionerende airfryer

Det har aldrig været nemmere at spise sundt. Med 360 ThermolQ teknologi og nye praktiske funktioner i et elegant, kompakt design er Cosori Dual Blaze airfryer klar til alle kulinariske eventyr.

Patent teknologi

Den patenterade 360 TermoIQ™-teknologi omfordeler automatisk varmen under hele tilberedningen og opretholder en stabil temperatur, så maden tilberedes jævnt.

12  forudindstillede madprogrammer

Dual Blaze™ Airfryer kommer med 12 unikke tilberedningsfunktioner, der giver dig mulighed for at få et perfekt resultat efter dine egne præferencer. Et enkelt tryk på skærmen er alt, der skal til for at begynde at tilberede dine retter!

Dobbelt varmeelement

Dual Blaze Airfryer kommer med et dobbelt varmeelement, som gør den helt unik. Som et resultat kan maden tilberedes op til dobbelt så hurtigt som en traditionel ovn. Det giver dig et endnu sprødere resultat, og du behøver ikke længere vende maden eller ryste kurven.

Vesync-APP

Få mest muligt ud af din smarte airfryer med adgang til alle Cosori opskrifter og personlig opskriftshistorik på VeSync appen. Den kommer også med ekstra funktioner til at hjælpe dig med at starte, pause og stoppe madlavningen.

Markedsledende kapacitet

Cosori Dual Blaze 6,4 liter har en generøs kapacitet på 2,5 kg. Det svarer til mad til en familie på 3 til 6 personer og gør Dual Blaze markedsleder sammenlignet med andre modeller i denne størrelse.

Sund madlavning

osori Dual Blaze Airfryer erstatter frituregryde, ovn, komfur og mikroovn. Tilmed kan den tilberede mad med op til 90% mindre fedt, uden at gå på kompromis med smagen.

Let rengøring

Den aftagelige madkurv er lavet af non-stick PFOA- og BPA-fri aluminium, som nemt kan skylles i vasken, eller rengøres i opvaskemaskinen. En gennemtrængende grillplade kan nemt tages ud af kurven for grundig rengøring.

Aftagelig grillplade

Grillpladen sørger for, at overskydende olie og fedt skilles fra maden, samtidig med at der skabes en mere effektiv luftstrøm. Fjern nemt grillpladen, når du er færdig med at lave mad.

Dette følger med i pakken:

  • Cosori Dual Blaze Airfryer
  • Grillplade
  • Grillspydstativ med 5 spyd
  • Opskriftshæfte og brugermanual

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Airfryer
Volumen 6,4 liter
Fødevarekapacitet 2,5 kg
Variabel temperatur ja
Mærke Cosori
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering