Electrolux EAF7B

Airfryer

02190006033
Electrolux

Specifikationer:

  • Op til 90% mindre fedt
  • Steg, bag og genopvarm dine livretter
  • Forudindstillede tilberedningsfunktioner
  • 6,8 liter
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Electrolux EAF7B Airfryer

Det er blevet nemt at spise sundt. Lav sundere mad med 700 AirFryer - op til 90% mindre fedt og op til 50% færre kalorier. Steg, grill, rist eller bag hurtigere end nogensinde før, og tilbered varierede lækre måltider for hele familien. Føres hos udvalgte forhandlere.

Det er blevet nemt at spise sundt

Lav sundere mad med 700 AirFryer - op til 90% mindre fedt og op til 50% færre kalorier. Steg, grill, rist eller bag hurtigere end nogensinde før, og tilbered varierede lækre måltider for hele familien.

Pladsbesparende størrelse, der ikke går på kompromis med kapaciteten

700 AirFryer er flot og kompakt i designet, og fylder ikke så meget på køkkenbordet uden at gå på kompromis med kapaciteten i tilberedningskurven. Du kan lave op til 2.3 kg pommes frites på én gang - for hurtigere og sprødere resultater.

Med de forudindstillede tilberedningsfunktioner behøver du ikke gætte dig frem

700 AirFryer har forudindstillede tilberedningsfunktioner, der gør det enklere at stege, bage og genopvarme dine livretter. Forudindstillede opskrifter justerer automatisk tiden og temperaturen, men du kan også justere dem manuelt efter dine præferencer.

Nem at rengøre og tåler opvaskemaskine

700 AirFryer har non-stick belægning, der gør det nemt og hurtigt at gøre den ren, når du har tilberedt dit måltid. Vask den i hånden, eller kom ganske enkelt de aftagelige dele i opvaskemaskinen.

Praktisk rystepåmindelse

Rystepåmindelsen fortæller dig, når det er tid til at ryste maden, så den bliver jævnt tilberedt med perfekt sprødhed. Den aktiveres automatisk halvvejs gennem tilberedningsprocessen, så du ikke behøver bekymre dig om at indstille en alarm.

Praktisk Multicoaster tilbehør

Den alsidige MultiCoaster passer oven på din AirFryer som en pladsbesparende bordskåner til kurven eller et opbevaringssted til redskaberne Den kan også tages af og bruges ved bordet, når du serverer mad fra den varme kurv.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Airfryer
Volumen 6.8 liter
Variabel temperatur Ja
Mærke Electrolux
Effekt Watt 1800
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering