Philips HD9285/96 XXL Connected

Airfryer

02190004712
Philips

Specifikationer:

  • Velsmagende mad med op til 90 % mindre fedt
  • 16 tilberedningsfunktioner
  • Vælg, indstil, og læn dig tilbage med hjælp fra NutriU-appen
  • 7,2 liter / 1,4 kg

0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Philips HD9285/96 XXL Connected Airfryer

Din madlavningspartner til sunde måltider

Philips Airfryer 5000 Series XXL Connected er din daglige madlavningspartner, som giver dig problemfri, ernæringsmæssigt afbalancerede og velsmagende måltider til hele familien, alle ugens dage.

Din madlavningspartner til sunde familiemåltider

Vores intuitive NutriU-app forbindes enkelt med din Airfryer, hvilket gør den til en ideel partner til madlavning i hverdagen. Du har flere muligheder for sundere tilberedning og kan opdage og dele spændende nye opskrifter og endda fjernovervåge din madlavning, så du får mere tid til de ting, du elsker.

Fuld alsidighed og multifunktionalitet, alt sammen i én Airfryer

Den nye Philips Airfryer 5000-serie XXL Connected har 16 forskellige tilberedningsfunktioner: luftfritering, bag, grill, rist, dehydrer, toast, optø, genopvarm, fermenter og meget mere.

Velsmagende Airfryer-opskrifter til en sund livsstil - hver dag

Opdag hundredvis af lækre Airfryer-opskrifter, der er lækre, sunde og nemme at lave. Opskrifterne i NutriU-appen udvælges af ernæringseksperter til hverdagens madlavning.

Vælg, indstil, og læn dig tilbage

Vælg en opskrift, send den til Airfryer, og hold øje med, hvordan din madlavning skrider frem, mens du sidder behageligt i sofaen. NutriU-appen guider dig hele vejen, så du kan lave hjemmelavede måltider, som du og din familie elsker, hver dag. Stemmestyring er også aktiveret, kompatibel med Amazon Alexa.

Sund stegning med Rapid Air-teknologi

Rapid Air-teknologien med det unikke "søstjerne"-design hvirvler varm luft ud for at tilberede lækker mad, der er sprød på ydersiden og mør på indersiden, med lidt eller ingen tilsat olie.

Nyd velsmagende mad med op til 90 % mindre fedt

Philips Airfryer XXL Connected i 5000-serien bruger varm luft til at tilberede din yndlingsmad til sprød perfektion med op til 90 % mindre fedt.

XXL-størrelse. Til hele familien

Philips Airfryer XXL Connected er designet med familien i tankerne. Kurven med en kapacitet på 1,4 kg kombineret med gryden på 7,2 l hjælper dig med at tilberede en række forskellige måltider. Lav op til 6 måltidsportioner på én gang til familie og venner.

Energi- og tidsbesparende

Airfryere fra Philips arbejder mere effektivt for at spare tid og energi ved at tilberede lækre måltider med op til 70 % mindre energi og 40 % hurtigere end en traditionel ovn.

Nem at bruge og rengøre

Alle aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen. Vores Airfryers QuickClean-kurv har slip-let-belægning, så den er nem at rengøre. Stegning med luft betyder også, at dit hjem ikke lugter af traditionel friturestegning.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Airfryer
Volumen 7,2 liter
Fødevarekapacitet 1,4 kg
Variabel temperatur Ja
Mærke Philips
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering