Wilfa AF2B-550 Crispier 5.5

Airfryer

02190004587
Wilfa

Specifikationer:

  • Tilbered sprød og velsmagende mad
  • 10 forudindstillede programmer
  • Grill, steg, bage og tørrefunktion
  • 5,5 liter
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Wilfa AF2B-550 Crispier 5.5

Airfryer Crispier 5.5 er en airfryer, der giver dig mulighed for at tilberede dine yndlingsretter på en sundere måde med enten lidt eller ingen olie. Den hurtigt cirkulerende varme luft sikrer, at du får et perfekt resultat med en sprød yderside og en saftig indeni. Dette er en airfryer velegnet til tilberedning af store portioner.

Tilbered sprød og velsmagende mad uden at skulle bruge olie

Airfryer Crispier 5.5 er en stor og rummelig airfryer på 5,5 liter, så du nemt kan lave mad til hele familien. Takket være dens praktiske firkantede form får du mere plads til at lave mere mad, samtidig med at den ikke fylder meget mere på køkkenbordet sammenlignet med en afrundet model. Denne airfryer er velegnet til tilberedning af store portioner.

Grill, steg & bag

Tilbered nemt dine yndlingsretter såsom kylling, fisk, grøntsager, pizza, tørret frugt eller måske en blåbærtærte. Med vores airfryer Crispier kan du lave både aftensmad, snacks og dessert.

10 forudindstillede programmer

Med 10 forudindstillede programmer er det nemt for dig at vælge de perfekte indstillinger til din madlavning. Airfryeren har også funktioner som forvarmning, optøning, hold-varm-funktion og påmindelse om at vende ingredienserne, for jævn all-round madlavning.

5,5L kapacitet

Praktisk firkantet skål med en stor kapacitet på 5,5 liter, den perfekte størrelse til familier mellem 2-5 personer.

Tørrefunktion

Denne airfryer har temperaturindstillinger fra 30 °C – 200 °C. Med de lave temperaturindstillinger kan du tørre ingredienser med fantastisk resultat. Brug tørrefunktionen til at lave granola, tørret kød, tørret frugt og meget mere.

Tilbehør

Airfryeren kommer med 3 forskelligt tilbehør, en pizzapande, en bageplade og en grillrist. Ved at bruge de forskellige tilbehør, er mulighederne for alt, hvad du kan tilberede i airfryeren, uendelige

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Airfryer
Volumen 5.5 liter
Variabel temperatur Ja
Mærke Wilfa
Effekt Watt 1800 W
Service & Support 5 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering