AirPods Pro 2022 (2.gen)

MQD83DN/A

16800013860
Apple

Specifikationer:

  • Aktiv støjreduktion
  • Adaptiv transparent lyd lader lyd slippe ind udefra
  • Sved- og vandafvisende
  • MagSafe-opladningsetui med snorfæste
0,-
0,-
Levering 3-5 hverdage - bestil senest 13.00 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

AirPods Pro 2022 (2.gen)

Løftet til et helt nyt lydniveau

AirPods Pro er blevet rede­signet for at kunne skabe endnu rigere lydoplevelser. Aktiv støjreduktion og Adaptiv transparent lyd reducerer nu mærkbart mere støj fra om­givel­serne. Rumlig lyd muliggør fordybelse på et enestående personligt niveau. Touch-betjening lader dig justere lydstyrken med et enkelt strøg. Og batteriets ydeevne er kommet helt op på 6 timers batteritid på en enkelt opladning

H2. Sprænger skalaen

Den nye Apple-designede H2-chip er drivkraften bag AirPods Pro og deres fremragende lydkvalitet. I skøn harmoni arbejder den sammen med en specialudviklet driver og forstærker om at levere krystalklare høje toner og en bas, der er dyb og fyldig med fantastiske detaljer, så hver eneste lyd går renere og stærkere igennem end nogen­sinde før.

Den helt nye H2-chip udfører flere funktioner end nogen­sinde før, og ved hjælp af intelligente algoritmer leverer den endnu smartere støjreduktion, suveræn tredimensionel lyd og mere effektiv batteritid. Det hele på én gang.

Chippen bruger stærke nye tilpasningsalgoritmer, der bearbejder lyden hurtigere og finjusterer den i præcis det øjeblik, du hører den. Hver eneste detalje bliver tilpasset dit øres specifikke form, så du bliver fuld­stændigt omsluttet af hi-fi-lyd.

Et lydløst gennembrud

AirPods Pro med kræfter fra H2-chippen er skabt til at lade dig lytte i fred. Med op til dobbelt så meget støjreduktion som deres forgængere giver de dig endnu mere kontrol over, hvad du vil høre – og ikke høre – så du nu kan fordybe dig i sange og podcasts som aldrig før.

Lyd. Formet efter dine ører.

Med AirPods Pro bliver lytteoplev­elsen mere individuel end nogen­sinde før. Tilpasset rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbe­vægel­ser virker med alle dine enheder og omslutter dig med lyd fra alle sider. Og Adaptiv EQ tager højde for pasformen på dine AirPods Pro, så du hører hver eneste frekvens, præcis som den skal lyde.

Ikke bare et etui. Et energi­bundt.

Det nye MagSafe-opladningsetui er spækket med funktioner, der gør det ekstra nemt at lytte, når du er på farten. Det opdaterede design giver dig flere muligheder for at holde styr på dit etui, og med udvidet batteritid kan du lytte, se og tale i længere tid mellem hver opladning. Du finder ikke et etui, der kan mere.

Op til 6 timersafspilningstid med Aktiv Støjreduktion slået til.

Op til 30 timerssamlet afspilningstid med Aktiv støjreduktion slået til, når du bruger etuiet.

Specifikationer

Generelt
Type AirPods Pro
Farve Hvid
Produkttype Ægte trådløse øretelefoner - Bluetooth - trådløs
Mærke Apple
Designet for AirPods Pro

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering