Apple MR7G2/EU iPad 2018 32GB Wi-Fi Silver

16800000750

MR7G2/EU

Specifikationer:

  • Medfødt opløsning: 2048 x 1536
  • Processor: A10 Fusion-processor
  • Type: 8 Megapixel bagved + 1,2 Megapixel front
0,-
0,-
Levering 1-2 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

iPad 2018 Wi Fi 32GB Silver - MR7G2/EU

Denne 6. generations iPad er designet specielt til elever og er udtryk for, hvad moderne uddannelse bør repræsentere – flere muligheder for at slippe kreativiteten løs og færre barrierer i læringen.

Perfekt til skoletasken

Med en tykkelse på bare 7,5 mm og en vægt på kun 469 gram kan denne iPad erstatte tunge bøger og notesblokke og spare plads og vægt. Desuden kan den holdes komfortabelt med kun én hånd.

Skarp Retina-skærm

9,7” Retina-skærmen har mere end 3 millioner pixels, der bjergtager dig med fremragende visuel kvalitet i billeder, videoer og apps. Den fingeraftryksbestandige belægning sikrer høj klarhed i den visuelle oplevelse, selv når du bruger din iPad i lang tid.

Apple Pencil-understøttelse

Tag noter i timen, tegn skitser, kommentér en præsentation, ret lektier eller illustrér din egen digitale bog – Apple Pencil-understøttelsen giver mulighed for at slippe kreativiteten løs. Skærmen genkender vipning og tryk, så du kan skabe ekstremt præcise tegninger og skitser, præcis som med rigtige skriveredskaber. De opdaterede iWork-, Pages-, Keynote-, Numbers-, og iBook Author-apps understøtter nu Apple Pencil-input.

Kraft i kernen

Denne iPad er udstyret med avanceret A10 Fusion 64-bit chip med M10 bevægelses-coprocessor, der let kan køre selv krævende apps.

Forbundet med verden

Bevar kontakten med den omfattende verden af viden på nettet. Denne iPad er udstyret med et dual band Wi-Fi-ac-modul med forbindelseshastigheder, der gør det let at streame videoer eller downloade meget indhold. Og med Bluetooth 4.2 kan du let parre din iPad med andre enheder eller andet tilbehør.

Dit touch

Denne iPad har Touch ID med fingeraftrykssensor integreret i Home-knappen, så sikkerheden er højere end nogensinde.

Se det for at tro det

Med denne iPads 8 megapixel bagkamera kan du tage skarpe, levende og farverige billeder. Kameraet har en bagoplyst sensor med en 5-elementslinse, autofokus, billedstabilisering samt krops- og ansigtsgenkendelse. Optag fantastiske videoer i op til Full HD 1080p-opløsning og integrér elementer fra den omgivende verden i den digitale virkelighed gennem AR-apps (Augmented Reality). Frontkameraet til FaceTime har Retina-flash og tilbyder 720p HD-videoer til online videoopkald eller til at tage 1,2 megapixel billeder.

iOS 11

Det uovertrufne iOS 11 styresystem kommer med en række forbedringer, herunder intelligente forslag og notifikationer samt forbedret sikkerhed. Med en ny række af elevcentrerede apps er det nemmere end nogensinde for lærere at udlevere og bedømme opgaver, kommunikere med klassen samt dele ressourcer og viden. Og informationen om den enkelte elev er kun til rådighed for læreren – ikke for Apple eller nogen andre.

Specifikationer

Generelt
Mærke Apple
Farve Silver
Skærmstørrelse 9.7 "
Kapacitet (GB) 32
Medfødt opløsning 2048 x 1536
Processor A10 Fusion-processor
Batteri run-time Op til 10 timer
Type 8 Megapixel bagved + 1,2 Megapixel front

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering