Apple Watch Series 8 GPS 45mm Midnight Alu. Case/Midnight Sport Band - Regular

MNP13

16800013580
Apple

Specifikationer:

 • Operativsystem: Watch OS
 • Skærm: Altid aktiv-Retina-LTPO OLED-skærm
 • Etuistørrelse: 45 mm
 • Kapacitet: 32 GB
 • Beskyttelse: Vandresistent
0,-
0,-
Levering 3-5 hverdage - bestil senest 13.00 Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Apple Watch Series 8

Fremtiden ser sund ud.

Apple Watch Series 8 har avancerede sundhedssensorer og apps, som du kan bruge til at tage et EKG, måle pulsen og iltniveauet i dit blod samt følge temperaturændringer for at få detaljeret indsigt i din menstruationscyklus. Og Registrering af ulykke, registrering af søvnstadier og avancerede målinger fra træning hjælper dig med at være aktiv, sund, sikker og forbundet.

 • Temperatursensor gør det muligt at få et estimeret tidspunkt for ægløsning og giver avancerede funktioner til cyklusoverblik.
 • Tag et EKG når som helst og hvor som helst.
 • Få notifikationer om høj eller lav puls og uregelmæssig hjerterytme.
 • Avancerede sikkerhedsfunktioner som Faldregistering, Nødopkald SOS og Registrering af ulykke.
 • Ring og send beskeder og mails med ganske få tryk.
 • Det mest stødafvisende frontglas på et Apple Watch nogensinde, et støvafvisende (IP6X) og svømmesikkert design og mere holdbart, når du træner og er aktiv.

Et stort skridt for din sundhed.

Nu er Apple Watch blevet endnu sværere at leve uden. Nu med temperaturmålinger, der giver dybere indsigt i kvinders sundhed. Registrering af ulykke, der sørger for hjælp i nødstilfælde. Søvnstadier, der giver bedre forståelse af din søvn. Og den forbedrede træningsapp, der tilbyder nye måder at træne på. Fremtiden har aldrig set så sund ud.

Design og holdbarhed.

Skabt til at forblive smukt.
Elegant fra ende til anden. Apple Watch Series 8 har en stor og strålende Altid aktiv-skærm. Den smalle ramme gør, at skærmen går helt ud til kanten, så den følger urkassens form på elegant vis.

Altid aktiv-Retina-skærm. Få det hele med. Få det hele klaret. Den lysstærke Altid aktiv-skærm gør urskiver med mange detaljer utroligt flotte og nemme at læse, også når du har hånden nede. Den større skærm har plads til alle dine yndlingskomplikationer, og det er nemmere end nogensinde at trykke, skrive og swipe.

Længe leve et sundere dig.

Jo flere oplysninger, du får om dit helbred, jo mere kan du gøre for at påvirke det. Avancerede sundheds­sensorer i Apple Watch Series 8 giver dig oplysninger, der hjælper dig med bedre at forstå dit helbred.

Nu med temperatur­målinger. Få endnu større indblik i din cyklus. Apple Watch Series 8 har en innovativ, ny sensor, der holder øje med din temperatur, mens du sover, så du kan se ændringer over tid. Appen Min cyklus bruger informationerne til at give et estimeret tidspunkt for din ægløsning. Når det kombineres med din puls og dine registrerede menstruationsdata, får du et detaljeret overblik over din cyklus.

Hjælper dig med bedre at kende din cyklus. Bliv endnu bedre til at kende din cyklus med temperaturmålinger på håndleddet. Og få notifikationer, hvis registrerede menstruationsdata indikerer en mulig afvigelse fra cyklussen, for eksempel uregelmæssig eller længere menstruation.

Specifikationer

Generelt
Køretid (op til) 18 timer
Beskyttelse Vandresistent
Operativsystem Watch OS
Mærke Apple
Model Watch Series 8
Farve Midnight
Produkttype Smart ur
Skærm Altid aktiv-Retina-LTPO OLED-skærm
Kapacitet 32 GB
Maks. dybde for vandmodstand 50 m
Type LTPO OLED
Opløsning 396 x 484 pixels
Etuistørrelse 45 mm

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering