Nedis BAMO111AUWT

22000000320
Nedis

Babyalarm

Specifikationer:

  • Indstilling af lydstyrke
  • Rækkevidde: op til 300 meter
  • Frekvensområde: 2,4-2,46 MHz
  • Mikrofon rækkevidde: 3 meter
0,-
Levering 2-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Nedis babyalarm BAMO111AUWT

Få total ro i sindet, velvidende at den lille sover trygt takket være den krystalklare, akustiske kontakt, som denne digitale Nedis®-babyalarm giver.

Med den nyeste FHSS-teknologi sikrer denne alarm minimal interferens, og at du har direkte forbindelse til barnets værelse. Den virker over store afstande med en rækkevidde på op til 300 meter, så du kan være hvor som helst i hjemmet eller i haven og stadig høre dit barn.

Du vil opdage, at den enkle plug-and-play-opsætning gør den utroligt brugervenlig, og der er endda en praktisk, akustisk lyd, der advarer dig, hvis alarmen mister forbindelsen til baseenheden.

Alle lyde fra børneværelset vises også via LED-indikatorer på alarmen, hvilket giver en visuel indikation af, netop hvor høj støjen er. Det betyder, at du kan indstille lydstyrken på lavt niveau og stadig øjeblikkeligt registrere lyde fra børneværelset.

For fuld mobilitet og fleksibilitet kan babyalarmen strømforsynes ved enten at slutte den til en stikkontakt eller ved hjælp af batterier (6 stk. AAA, medfølger ikke), hvis der ikke er et stik i nærheden.

Specifikationer

Generelt
Maksimale taleområde 300 m
Mærke Nedis
Produkttype Babyalarm

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering