Panasonic ER-GB86-K503

Skægtrimmer

02190005411
Panasonic

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 50 min.
  • Genopladningstid: 1 time
  • Længde Indstillinger: 1 - 30 mm (58 trin)
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Panasonic ER-GB86-K503

Trim med utrolig kraft og kontrol

ER-GB86 skægtrimmer med en motor med højt omdrejningstal, som trimmer enhver længde fra 0,5 mm til 30 mm. Så du altid har helt styr på din stil.

Glat klipning for skæg stilart som hos frisøren

Jævnstrømsmotor med højt omdrejningstal. Udstyret med en kraftig motor for at opnå en glat klipning af selv det hårde tætte skæg, gør det muligt at udføre en behagelig trimning af lange fuldskæg, som konventionelle blade nemt kan rykke i.
For at kunne indfange flere stubbe med et langt strøg, er det nye bladsystem udstyret med en bred hældning mellem bladene. Dette gør det muligt at indfange selv lange tætte stubbe i klippe-området.

30 mm tilbehør til nem styling af lange skæg

Det kan være svært at trimme et langt skæg jævnt. Kamdelen i dette tilbehør justerer stubbene på en ordentlig måde, da det flyder gennem skægget for at muliggøre trimning i en ensartet længde. Nu kan man forme et langt og indbydende skæg, selv som nybegynder.

Flere justeringer af trimningslængder

Skiftet mellem de tre tilbehør muliggør justering af klippelængden fra 0,5 mm til 30 mm i 58 trin af 0,5 mm. Dette kamtilbehør giver et bredt udvalg af muligheder for styling af skæg.
Det er muligt at klippe ned til 0,5 mm uden brug af tilbehør. Det er ikke muligt at indstille længder på 10,5 mm og 20,5 mm.

Glat overflade med de nye blade med brede spidser

Bladene har brede spidser for at kunne indfange stubbe, selv hvis de ligger fladt ned eller er krøllede. Efter trimningen er skægget smukt og fladt uden nogen ujævne dele.

Nye blade: Bladspidserne er bredere, så de berører flere stubbe på én gang og løfter krøllede stubbe op eller som ligger fladt.
Konventionelle blade: Bladspidserne er så smalle, at stubbe undslipper ved berøring og gør det svært at løfte fladtliggende stubbe.

Drejeskive til hurtig justering

Skiftet mellem de tre tilbehør muliggør justering af klippelængden fra 0,5 mm til 30 mm i 58 trin af 0,5 mm.
Det er muligt at klippe ned til 0,5 mm uden brug af tilbehør. Det er ikke muligt at indstille længder på 10,5 mm og 20,5 mm.

Skarpe blade

Holdbare blade i rustfrit stål med en skarp kant for præcis klipning. Skarpe kanter til klipning skærer hurtigt selv tykke og hårde hår over.

Vaskbar

Det vandtætte design sikrer nem og hygiejnisk vedligeholdelse.
Inden vask skal den udvendige foliedel fjernes, og barbermaskinen skal tændes. Vibrationen hjælper med at ryste rester af.

 

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 1 time
Trimmer Skæg
Mærke Panasonic
Opladelig Ja
Farve Sort
Driftstid Pr. Opladning 50 min.
Produkttype Skægtrimmer
Service & Support 2 år
Længde Indstillinger 1 - 30 mm (58 trin)

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering