Panasonic ES-LV69-S803

Herreshaver

02190005404
Panasonic

Specifikationer:

  • Japansk stålklinge
  • Bevægeligt shaverhoved
  • Driftstid: op til 50 minutter
  • Kan rengøres under rindende vand

 

0,-
0,-
Få på lager, levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Panasonic ES-LV69-S803 shaver

Opdag den enestående LV69 – vores hidtil mest responsive barbermaskine til dato. Har bevist at kunne tackle det mest genstridige, tykkeste og hurtigst voksende skæg takket være en kombination af ultraskarpe blade, en kraftig motor og højteknologiske sensorer til at holde dig fri for stubbe i op til otte timer.

Sensoren personliggør din barbering

ES-LV69 bruger en responsiv skægsensorteknologi til en barbering, der er personlig for dine ansigtskonturer, stubbetykkelse og tæthed. Dette øger effekten, hvor skægvæksten er kraftig, og reducerer den i andre områder for at forhindre hudirritation og for at sikre en ensartet barbering.

Panasonics skarpeste blade

Baseret på den japanske Samurai sværdfremstillingstradition har vi udviklet holdbare indvendige Yasuki-Hagane stålblade, der er nano-skærpet til kun 30 grader. Det betyder, at de kan håndtere de tykkeste stubbe tæt på roden, så du forbliver uden stubbe i op til otte timer. De bliver heller ikke sløve eller forårsager hudirritation.

5 blade giver en meget tæt barbering

Alle typer stubbe kan håndteres med vores specialdesignede 5 buede blade: det hurtige spalteblad med kam er fremstillet til forbarbering af lange hår, hurtig løftende folie løfter fladtliggende hår og en folie til efterbehandling giver længere hår en ekstra, tættere barbering.

Lineær motor giver en glat barbering

Uanset hvor tykt dit skæg er, vil den ultrahurtige lineær motor på LV69 give en ren, langtidsholdbar barbering med en stabil skærehastighed. Med avanceret mag-lev-teknologi bruger barbermaskinen verdens stærkeste magneter til at levere 70.000 tværgående handlinger pr. minut til imponerende resultater.

Multifleksibelt hoved sikrer komfort

Det multifleksible hoved bevæger sig uafhængigt i 16 retninger og følger konturerne i ansigtet og nakken for at reducere antallet af strøg, der kræves for en tæt barbering og uden at du behøver at trykke hårdt for at opnå mindre hudirritation.

Vaskbar for nem vedligeholdelse

Du kan let holde din barbermaskine ren og hygiejnisk ved blot at skylle under vand efter brug.

En lang tradition med kvalitet og innovation

Panasonic viderefører den japanske kunst at fremstille usædvanligt skarpe og robuste blade og har anvendt den nyeste teknologi til at udvikle miniatureblade af enestående kvalitet. Hver barbermaskine har det allerbedste inden for japansk håndværk til at sikre langvarig holdbarhed og skarp skærepræcision til præcis styling.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 1 time
Produkttype Shaver
Vaskbar Ja
Farve Sølv
Driftstid Pr. Opladning 50 min.
Pop-Out Trimmer Ja
Brug Tør, våd
Trimmer Skæg
Mærke Panasonic
Opladelig Ja
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering