Panasonic Multishape ER-CKN1-A301

Skægtrimmer

02190005405
Panasonic

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 50 min.
  • Genopladningstid: 1 time
  • Længde Indstillinger: 0,5 -20 mm (39 trin)
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Panasonic Multishape ER-CKN1-A301

Vær klar til enhver lejlighed – med MULTISHAPE. Den udvikler sig med din personlige stil og dine plejebehov. Opbyg blot dit eget sæt ved at tilføje de tilbehørsdele, du ønsker, til hovedenheden, som kan købes separat.

Præcis og effektiv trimning

I ER-CKN1 skæg-/hårtrimmersættet har du en holdbar enhed og et tilbehørshoved til præcisionstrimning. Den er nem at betjene, passer optimalt i hånden og giver dig mulighed for at ændre din stil over tid sådan, som du vil.

39 præcise længdeindstillinger

Få det look, du ønsker, hurtigt og præcist. Du skal blot bruge den nemme drejeknap til at justere skærelængden med et af de to medfølgende kamtilbehør – i små intervaller på op til 39 trin. Fra 1 mm til 20 mm i intervaller på 0,5 mm. Du kan endda gå ned til 0,5 mm ved ganske enkelt ikke at bruge et kamtilbehør.

Unikt bladdesign til skæg og hår

Kraftfuld japansk bladteknologi - den er din med ER-CKN1. Den er udviklet med holdbare og skarpe, 45° nanopolerede blade knive i rustfrit stål. De vinklede bladspidser løfter krøllet eller fladt liggende hår med lethed, definerer skæg og genskaber skarpe linjer.

Klar, når du er klar

Håndtaget er ikke kun beregnet til de forskellige tilbehørshoveder, men har også et genopladeligt nikkel-metal-hybridbatteri (Ni-MH). Dette batteri giver dig op til 50 minutters drift* med blot en times opladning.

Designet til et fast greb

Ni-MH-håndtaget er designet til et fast greb. Den flade bagside passer perfekt i hånden, så den er nem at bruge, uanset hvilken type tilbehørshoved du bruger.

Nem vedligeholdelse

Foretrækker du at stå ved håndvasken, eller har du kun begrænset til tid til din pleje på farten? Trimmerhovedet og grebet har et vandtæt design, så du kan trimme tørt eller med gel eller skum – selv under bruseren. Ved at give dig mulighed for vådtrimning kan du minimere belastningen af huden og opnå en blid trimning.

Det betyder også, at du nemt og hurtigt kan rengøre din MULTISHAPE ved at skylle den under rindende vand.

Klar til at rejse

MULTISHAPE er perfekt til rejser er et enkelt apparat, der kan opgraderes med alt det tilbehør, du har brug for, uanset hvor du tager hen. Et kompakt design og aftagelige hoveder gør den nem at pakke sammen.

Mindre spild

Bæredygtighed er kernen i MULTISHAPE-systemet – du vælger kun det tilbehør, der passer til din individuelle stil. Så der er mindre spild, fordi der ikke er noget unødvendigt tilbehør. Og hvis dit udseende udvikler sig, kan du altid tilføje til dit system på et senere tidspunkt.

Minimalistisk design

Tilbehørshovedet passer perfekt ind i håndtagets design og giver et moderne, minimalistisk udseende. Samtidig er den enkle struktur ideel til påsætning af alle nuværende og fremtidige hoveder, mens den åbne og fleksible brug giver dig mulighed for at nyde din personlige plejerutine hver dag.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 1 time
Trimmer Skæg, hår
Mærke Panasonic
Opladelig Ja
Farve Sort
Driftstid Pr. Opladning 50 min.
Produkttype Hår- og skægtrimmer
Service & Support 2 år
Længde Indstillinger 0,5 -20 mm (39 trin)

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering