Panasonic Multishape ER-CTW1-A301

Skæg-/hår-/kropstrimmer

02190005409
Panasonic

Specifikationer:

  • Hoved til Multishape-hovedenhed
  • Skæg, hår og krop
  • Japansk bladdesign
  • 58 længdeindstillinger
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Panasonic Multishape ER-CTW1-A301

Skæg-/hår-/kropstrimmer-hovedtilbehøret er en grundlæggende personlig plejeenhed til mænd, som er uundværlig til hverdagsbrug med MULTISHAPE-hovedenheden (skaft), der købes separat.

Hovedenheden på billedet sælges separat.

Et unikt japansk bladdesign til effektiv trimning og op til 58 nemt justerbare længdeindstillinger hjælper dig med at se godt ud og føle dig tryg – så du er klar til enhver lejlighed.

Kraftfuld og effektiv trimning

Trim dit tætte skæg, dit hår og din krop effektivt og jævnt med præcision. MULTISHAPE er nem at betjene, passer optimalt i hånden og giver dig mulighed for at ændre din stil over tid sådan, som du vil.

58 præcise længdeindstillinger

Få det look, du ønsker, hurtigt og præcist. Du skal blot bruge den nemme drejeknap til at justere skærelængden med et af de fire medfølgende kamtilbehør – i små intervaller på op til 58 trin. Fra 1 mm til 30mm i intervaller på 0,5 mm. Du kan endda gå ned til 0,5 mm ved ganske enkelt ikke at bruge et kamtilbehør.

Unikt bladdesign

Kraftfuld japansk bladteknologi - den er din med ER-CTW1. Den er udviklet med holdbare og skarpe, 45° nanopolerede blade knive i rustfrit stål. De bredere mellemrum mellem bladene indfanger og klipper mere hår på én gang for at opnå hurtige, glatte resultater.

Kompatibelt med MULTISHAPE-hovedenhederne

ER-CTW1 kan bruges sammen med hovedenhederne ER-CBL1 (Li-ion-batteri) og ER-CBN1 (Ni-MH).
Trimmerhovedet i kombination med Li-ion-håndtaget giver dig op til 70 minutters drift med blot en times opladning. Hvis batteriet løber tør for strøm, kan du stadig afslutte stylingen i ca. 5 minutter efter en superhurtig opladning på 3 minutter.

Nem vedligeholdelse

Foretrækker du at stå ved håndvasken, eller har du kun begrænset til tid til din pleje på farten? Trimmerhovedet og grebet har et vandtæt design, så du kan trimme tørt eller med gel eller skum – selv under bruseren. Ved at give dig mulighed for vådtrimning kan du minimere belastningen af huden og opnå en blid trimning.

Det betyder også, at du nemt og hurtigt kan rengøre din MULTISHAPE ved at skylle den under rindende vand.

Specifikationer

Generelt
Mærke Panasonic
Opladelig Ikke oplyst

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering