Panasonic Shaver 5-blades, ES-LV9U-K803

Herreshaver

19200002000
Panasonic

Specifikationer:

  • 5 avancerede japanske blade
  • Ultrahurtig lineær motor for en glat barbering
  • Sensoren personliggør din barbering
  • Unikt 20D fleksibelt shaverhoved
  • Automatisk rengørings- og opladningssystem


0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Panasonic Shaver 5-blades Shaver

Elektrisk barbermaskine med 5 blade til våd og tør barbering med avanceret motor og skægsensor, opladnings-/rengøringsstation.

Avancerede japanske blade omhyggeligt skabt til at give en effektiv og nænsom barbering af tre dage gammelt skæg i ét strøg for at give langtidsholdbar glathed. Klarer selv vanskelige og kraftige stubbe på hals og kæbe.

Panasonics skarpeste blade

De holdbare japanske folier i rustfrit stål er designet til mange års blid barbering. Vores barbermaskine er baseret på den traditionelle Samurai-sværdfremstillingskunst og er designet med de mest holdbare indvendige blade, som er nano-skærpet til blot 30 grader. De kan skære effektivt gennem de tykkeste stubbe med et minimalt antal strøg, så der ikke sker nogen skade på huden, og ansigtet efterlades glat og jævnt.

Ultrahurtig lineær motor for en glat barbering

Vores lynhurtige lineære motor med 70.000 tværgående bevægelser pr. minut vil give en ren, langtidsholdbar barbering med en stabil skærehastighed, uanset hvor tykt dit skæg er. Med avanceret mag-lev-teknologi bruger barbermaskinen verdens stærkeste magneter til at levere en jævn og ren barbering.

Skægsensor gør din barbering personlig

Nyd en skræddersyet barbering med vores skægsensorteknologi, der tilpasser effekten, så den passer til dine ansigtskonturer samt stubbenes tykkelse og tæthed. Effekten øges, hvor skægvæksten er kraftig, og reduceres i andre områder for at forhindre hudirritation, hvilket giver dig den mest komfortable barbering.

Unikt 20D fleksibelt shaverhoved

Fleksibilitet er nøglen, når det kommer til begrænsning af de nødvendige strøg for en tæt barbering, og det er derfor, serie 900 fås udstyret med et fleksibelt 20D-barbermaskinehoved. Hovedet bevæger sig i 10 retninger, og de 5 blade bevæger sig i 10 retninger uafhængigt af hinanden – både lodret og vandret – og følger ansigtets konturer.

Alsidig udfoldelig trimmer

Med de holdbare blade i rustfrit stål og en 45-graders kant er vores udfoldelige trimmer designet til skæring inden barbering og omhyggelig pleje. Den er skarp og præcis og er blevet skabt med henblik på komfort.

Våd eller tør brug

Du kan barbere tørt, med gel eller skum og tage det vandtætte design med ind i brusebadet. Hvad end du foretrækker, så kan du nyde en glat og nænsom barbering hver gang.

Automatisk rengørings- og opladningsstation

ES-LV9U er praktisk og elegant og har en holder, der automatisk både oplader og rengør barbermaskinen for at fjerne hudfedt og skægafklip samt bevare en glimrende stand. Dette vil holde din barbermaskine hygiejnisk og bladene skarpere i længere tid.

Førsteklasses og ergonomisk design

Med den sofistikerede matsorte finish ligger det velformede design godt i hånden, så du nemt kan barbere dig. Barbermaskinens LED-indikator viser batteristatus i 5 trin og driftsstatus med det samme.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 1 time
Inkluderet tilbehør Etui, ladestand, adapter, rensevæske, olie, manual
Vaskbar Ja
Driftstid Pr. Opladning 50 min.
Pop-Out Trimmer Ja
Brug Tør, våd
Trimmer Skæg, bakkenbarter
Mærke Panasonic
Opladelig Ja
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering