Philips OneBlade Pro QP6551/15

Skægtrimmer

02100031620
Philips

Specifikationer:

  • Unik OneBlade teknologi
  • 14 klippelængder: 0,4 - 10 mm 
  • Driftstid: op til 120 minutter
  • Batteriindikator
  • Til våd og tør barbering
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Philips OneBlade Pro QP6541/15 skægtrimmer

Philips OneBlade Pro QP6551/15 er en skægtrimmer - eller rettere sagt en hybridtrimmer - der kan bruges til både ansigt og krop. Trimmeren leveres med et blødt etui.

Trimme, style og barbere alle skæglængder
Philips OneBlade Pro er en revolutionerende hybrid styler, der kan trimme, barbere og skabe rene linjer og kanter på alle hårlængder. Nu behøver du ikke at bruge forskellige værktøjer og gå gennem flere trin, OneBlade klarer det hele.

Unik OneBlade-teknologi
Philips OneBlade har en revolutionerende teknologi, der er udviklet til skægtrimning. Den kan barbere enhver skæglængde. Det dobbelte beskyttelsessystem - en glidende belægning med afrundede kanter omkring skæreelementerne - gør barberingen mere skånsom for huden. Samtidig har barberingsteknologien en hurtig skærehastighed (12.000 gange pr. minut), så den er effektiv - selv på længere skæghår.

Tilpasser sig til dit ansigt
Det innovative 360-graders blad bevæger sig i alle retninger og tilpasser sig alle ansigtets kurver for at opretholde konstant hudkontakt og altid sikre kontrol. Trimmer og barberer nemt selv de mest vanskelige områder med færre bevægelser og større komfort.

Trimning
Trim dit skæg til en ensartet længde med den medfølgende justerbare præcisionskam. Indstil en af de 14 låste længdeindstillinger for at få alt fra en eftermiddagsskægstubbe til et længere skæg. Trimme kropshår i alle retninger med en kropskam med klikbeslag (3 mm).

Form det
Lav præcise former med dobbeltsidede blade. Du kan barbere dig i alle retninger for at få et godt udsyn og se hver eneste stump af dit skæg, mens du barberer det af. Du kan hurtigt og nemt ændre din stil på få sekunder.

Kropskam med clip-on-beslag (3 mm)
Sæt en kropskam (3 mm) på for at gøre det nemt at trimme i alle retninger.

Hudbeskyttelse til følsomme områder, der kan klikkes på
Sæt hudbeskytteren på for ekstra beskyttelse på følsomme områder.

Form kanter og linjer præcist med den dobbeltsidede klinge
OneBlade følger ansigtets konturer, så du nemt og komfortabelt kan barbere ethvert område. Brug det dobbeltsidede blad til at trimme kanter og skabe rene former ved at bevæge bladet i alle retninger.

Slidstærk OneBlade
Knivene har lang levetid. For at opnå optimal ydeevne behøver du kun at udskifte hvert blad hver 4. måned*. Det er nemt og bekvemt at udskifte bladet.

Vandtæt: Brug våd og tør barbering
OneBlade er vandafvisende, så den er nem at rengøre: du skal bare skylle den under vandhanen. Du kan også barbere dig med eller uden skum - alt efter hvad du foretrækker.

120 min lithium-ion-batteri
Genopladeligt lithium-ion-batteri giver 120 minutters brug efter opladning i en time.

Digitalt skiltvindue viser batteristatus og rejselås
Sørg for, at OneBlade altid er klar til brug ved at tjekke det digitale skiltningsvindue. Den advarer dig, når du bruger den, hvis batteriet er ved at være lavt, og den viser opladningsforløbet, når den er ved at blive opladet. Aktivér rejselåsen, så du kan tage OneBlade med dig, uanset hvor du er.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 1 time
Trimmer Skæg, overskæg, bakkenbarter
Mærke Philips
Opladelig Ja
Farve Sort
Driftstid Pr. Opladning 120 min.
Produkttype Skægtrimmer
Service & Support 2 år
Længde Indstillinger 0,4 -10 mm (14 trin)

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering