Philips S7886/58

Herreshaver

02190004392
Philips

Specifikationer:

  • SkinIQ-teknologi for blid barbering
  • Driftstid: op til 60 minutter
  • Til våd og tør barbering
  • Pop-up trimmer
  • Quick Clean Pod medfølger
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Philips S7886/58 shaver

Tæt barbering, avanceret hudbeskyttelse

Philips 7000-serien glider jævnt hen over huden, mens hvert hår klippes tæt – selv 3-dages skægstubbe. Shaveren er udstyret med avanceret SkinIQ-teknologi, så den registrerer, tilpasser sig og styrer den korrekte bevægelse for at opnå bedre hudbeskyttelse.

Reducerer friktion på huden for at minimere irritation

Der er en beskyttende belægning mellem skærene og din hud. Fremstillet af op til 250.000 micro-tech-perler pr. cm2, så glidning på huden forbedres med op til 30 %***, for at minimere irritation.

Kraftfuld ydeevne ved hvert strøg

Med op til 90.000 skærehandlinger i minuttet barberer SteelPrecision-skærene tæt og fjerner flere hår pr. strøg. De 45 højtydende skær er selvslibende og fremstillet i Europa.

Guider dig til en forbedret teknik med færre strøg

Teknologi til bevægelsesregistrering registrerer, hvordan du barberer dig, og guider dig til en mere effektiv teknik. Efter blot tre barberinger opnåede de fleste mænd en bedre barberingsteknik med færre strøg.

Bedre barberingsoplevelse med appen

Gør din barbering perfekt ved at parre din shaver med Philips GroomTribe-appen. Registrer din huds udvikling, tilpas din barbering, og behersk din teknik – barbering efter barbering – og få en barbering, der er tæt og skånsom mod huden.

Tilpasser sig dit skæg for at give ubesværet barbering

Den intelligente sensor til ansigtshår aflæser hårets tæthed 250 gange i sekundet. Teknologien tilpasser sig dynamisk og automatisk skærestyrken og giver ubesværet og nænsom barbering.

Tilpasser sig ansigtets konturer for at opnå optimal hudkontakt

Fuldt fleksible hoveder drejer 360° for at følge ansigtets konturer. Oplev optimal hudkontakt, der giver en grundig og behagelig barbering.

Udviklet til præcision og skæreeffektivitet

Skærenes nye form er udviklet til præcision. Overfladen er forbedret med hårføringskanaler, der er designet til at flytte håret til en effektiv skæreposition.

Grundig rengøring på blot 1 minut til hygiejnisk barbering

Den effektive rensekapsel rengør og smører shaveren grundigt på kun 1 minut, så den fungerer optimalt i længere tid. Kapslen er 10 gange mere effektiv end rengøring med vand. Det er verdens mindste rensekapsel, så du nemt kan opbevare den og bruge den overalt.

Våd og tør barbering, endda under bruseren

Tilpas din barbering til dine behov. Med Wet & Dry kan du vælge en behagelig og tør barbering eller en opfriskende våd barbering. Du kan barbere dig med gel eller skum selv under bruseren.

Integreret præcisionstrimmer i håndtaget

Fuldend dit look med shaverens pop-up-præcisionstrimmer. Den er integreret i shaverens kabinet og er perfekt til at vedligeholde et overskæg og trimme bakkenbarter.

Praktisk opladning

Hos Philips er vi engagerede i bæredygtighed inden for alle aspekter af produktets tilblivelse. Det er vores ambition at reducere spild og minimere det antal USB-adaptere, vi sender ud. Hvis du har brug for en adapter, er der en egnet forsyningsenhed tilgængelig via: www.philips.com/support

Shaveren leveres med Eco PassportShaveren leveres med Eco Passport

Vores produktionsanlæg til skær bruger 100 % elektricitet fra kilder til vedvarende energi, og vores emballage er fremstillet med genanvendelige materialer. Alle shavere leveres med et Eco Passport.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 1 time
Inkluderet tilbehør Skægstyler
Produkttype Shaver
Vaskbar Ja
Farve Sort
Driftstid Pr. Opladning 60 min.
Brug Tør, våd
Trimmer Skæg
Mærke Philips
Opladelig Ja

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering