Remington HC4000

Hårklipper

02190005819
Remington

Specifikationer:

  • Selvslibende klinge
  • 3 justerbare kamme
  • 33 længdeindstillinger: 3-35 mm
  • Driftstid:op til 60 minutter
  • Kan vaskes under rindende vand
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Remington HC4000 hårklipper

Få fuldstændig præcision og fleksibilitet med Power X Series X4 HC4000 hårklipperen fra Remington . Med 33 længdeindstillinger og selvslibende klinger i japansk stål giver den ultimativ kontrol til alle frisurer og en enestående klippeoplevelse.

Fleksibel og præcis
Hårklipper Power X Series X4 HC4000 fra Remington er designet til at give dig fuldstændig fleksibilitet, når det kommer til hårlængde. Med tre justerbare kamme og 33 forskellige længdeindstillinger med 1 mm intervaller kan du nemt tilpasse klippet til dine præcise behov, fra meget korte til længere frisurer. Kammen til kort hår har 10 længdeindstillinger fra 3-13 mm. Mellemkammen har 10 længdeindstillinger fra 14-24 mm. Kammen til langt hår har 10 længdeindstillinger fra 15-35 mm.

Skarp og effektiv
Den selvslibende klinge i japansk rustfrit stål sikrer, at du altid får et rent og skarpt klipperesultat. Derudover bidrager den kraftige motor til en 3x forbedret skæreydelse sammenlignet med andre standardmodeller fra Remington, hvilket gør skæringen både hurtig og effektiv.

Komfortabel og sikker brug
Denne hårklipper er ergonomisk designet til at ligge behageligt i hånden. Overfladen forhindrer hånden i at glide, hvilket giver dig fuld kontrol og komfort under trimningen.

Langtidsholdbar og pålidelig
Med op til 60 minutters trådløs brugstid og en praktisk LED-indikator, der viser batteristatus, kan du bruge klipperen hvor som helst og når som helst uden bekymring. Opladningstiden er kun 10 timer for en fuld opladning.

Nem rengøring og vedligeholdelse
Det aftagelige og vaskbare blad gør det nemt at holde Power X Series X4 ren og hygiejnisk. De medfølgende kamme er også designet til at minimere tilstopning og sikre komfortabel brug.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 10 time(r)
Mærke Remington
Opladelig Ja
Farve Sort, hvid
Driftstid Pr. Opladning 60 min
Produkttype Hårklipper
Service & Support 2 år
Længde Indstillinger 3-35 mm (33 trin)

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering