Bosch MMB6384M

Blender

02100160170
Bosch

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1200 W
  • Volumen: 1.5 liter
  • Antal hastighedsindstillinger: Variabel
  • Farve: Rustfrit stål
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Blender MMB6384M Bosch

Bland alt fra iskolde drikke til varme supper i den hærdede glaskande

Kanden af ​​hærdet glas af høj kvalitet er fremragende til alt fra varme supper til iskolde drikke. Indersiden af ​​kanden er designet med Flow Boosters for det bedste flow og et jævnt resultat.

Til dig på farten

Med MMB6384M kan du blande din smoothie direkte i den medfølgende ToGo flaske. Perfekt at tage med.

Automatiske programmer til blanding af smoothies, knusning af is og rengøring
Lad være med at tænke på hastighedsvalg. Få arbejdet gjort med et enkelt tryk på en knap ved at vælge et af de programmer, der automatisk vælger hastighed og tid. Vælg mellem frisk og velsmagende smoothine, knust is til en drink eller det specielle program til rengøring af kanden.

Sikker blanding og bekvem håndtering af låget
MMB6384M har et unikt sikkerhedsdæksel, der roterer på plads for nem brug. Blenderen kan ikke starte, medmindre låget er sikkert på plads. Som en bonus er der en oplukkelig hældetud, så du nemt kan servere direkte fra kanden uden at skulle fjerne hele låget først.


Kvalitet fra materiale til produktion
Du kan forvente en lang varighed af en 100-timers holdbarhedstest svarende til mere end 10.000 kander blandede smoothies.

Bland dejlige glatte smoothies uden klumper
Nu er det nemt at blande en glat smoothie uden klumper takket være det perfekte samspil mellem motor, knive og kandedesign. Du får en hurtig og nem blanding selv med hårde ingredienser som frossen frugt.

Bland mere end bare smoothies
En stærk motor er nødvendig for at knuse is og blande hårde ingredienser. Med en 1.200 watt motor og en omdrejningshastighed på 30.000 rpm kan du nemt blande en smoothie, blande en drink, proteindrik eller lave en pesto.

Bland effektivt med holdbare knive
Glatte resultater takket være effektive knivblade. De rustfri stål ProEdge knive er lavet af stål fra Solingen i Tyskland. Knivskæret er forstærket for lang holdbarhed. Efter brug fjernes den patenterede knivholder EasyKlick let for rengøring.


Automatisk rengøringsprogram
Rengøring efter brug af maskiner kan tage tid. Men ikke med denne blender. Alle dele tåler opvaskemaskine, inklusive den aftagelige EasyKlick kniv. Takket være det automatiske rengøringsprogram vasker kanden næsten af ​​sig selv med et tryk på en knap.

Nem installation og brug
Designet til nem brug. Nem at få kanden på plads og pladsbesparende ledning gemmer sig i motorenheden. Der medfølger et praktisk stempel til at presse frosne eller tyktflydende ingredienser ned uden at skulle åbne låget.

Specifikationer

Generelt
Farve Rustfrit stål
Produkttype Blender
Volumen 1.5 liter
Mærke Bosch
Antal hastighedsindstillinger Variabel
Effekt Watt 1200 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering