Elvita CPB5151X

Blender

02100009540
Elvita

Specifikationer:

  • 1500 W
  • Kapacitet: 1,5 liter
  • Variabel hastighedstindstilling
  • Pulse funktion
  • Kan knuse is

 

0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Elvita CPB5151X blender

Elvita CPB5151X er en ægte powerblender med en 1500 W motor og knive, der roterer med 40.000 rpm, hvilket er markant hurtigere end en almindelig blender. Det betyder, at det er fremragende med hårde ingredienser, som du gerne vil blande. Nødder, hårde grøntsager og frugter er ikke noget problem, og du behøver ikke skære dem, før du putter dem i blenderen. Den perfekte og omhyggelige blanding betyder, at du kan få den maksimale mængde vitaminer og næringsstoffer.

Effektive knive
Blenderen har seks knive i rustfrit stål. Det unikke design og den højeste kvalitet af knivbladene, som er monteret i et 3D-system, gør dem meget effektive. De asymmetrisk arrangerede knivblade genererer en hvirvlende bevægelse, der får ingredienserne til at snurre rundt i kanden og skæres hurtigere og mere præcist. Ingredienserne hæver sig opad og falder lige tilbage på knivbladene.

Glaskande.
Glaskanden af ??høj kvalitet rummer 1,5 liter. Fordi den er lavet af glas, er den nemmere at holde ren og trækker ikke lugt til. Det gør den mere hygiejnisk. Glaskanden er også mere holdbar, og blenderen kan arbejde ved højere temperaturer og knivene ved en højere rotationshastighed.

Drikkeprogram
Ved at vælge denne tilstand bliver din drink perfekt glat og cremet, selv fra de mest krævende ingredienser.

Knusning af is
Blenderen kan knuse selv den hårdeste is og håndterer nemt frossen frugt. Tilføj is eller frossen frugt til milkshakes og nyd!

Puls
Med pulstilstanden accelererer og sænker knivbladet skiftevis. Det hjælper at blande de enkelte ingredienser grundigt. Dette giver dig en nyttig arbejdstilstand for ingredienser, der skal rives gradvist, eller som er for hårde til at blive skåret i en jævn blanding.

Hastighedsjustering

Hastighedsjusteringen tillader både dynamisk forarbejdning af hårde grøntsager og frugter samt skånsom blanding af bløde ingredienser. Oplev ubegrænsede blandemuligheder.

Stille og sikkert
Vil du tilberede en drink om morgenen uden at vække hele husstanden? Elvita CPB5151X arbejder så stille, at du ikke bliver forstyrret. Du kan til enhver tid lave din smoothie.

Nem rengøring
Alle aftagelige dele kan vaskes i maskinen, undtagen knivbladene, som skal vaskes separat. Du kan nemt tørre selve enheden af, hvis det er nødvendigt.

Specifikationer

Generelt
Farve Rustfrit stål
Produkttype Blender
Volumen 1,5 liter
Mærke Elvita
Antal hastighedsindstillinger Variabel
Effekt Watt 1500 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering