Elvita CPB5151X

Blender

02100009540
Elvita

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1500 W
  • Volumen: 1,5 liter
  • Antal hastighedsindstillinger: Variabel
  • Farve: Rustfrit stål
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Blender med høj hastighed til nem blanding


Elvita CPB5151X er en ægte powerblender med en 1500 W-motor og knive, der roterer med 40.000 omdrejninger pr. minut, hvilket er betydeligt hurtigere end en almindelig blender. Det betyder, at den er enestående med hårde ingredienser, som du ønsker at blande. Nødder, hårde grøntsager og frugter er ikke noget problem, og du behøver ikke at skære dem, før du putter dem i blenderen. Den perfekte og præcise blanding giver dig mulighed for at få den maksimale mængde vitaminer og næringsstoffer.

Effektive knive
Blenderen har seks blade i rustfrit stål. Det unikke design og den højeste kvalitet af bladene, som er monteret i et 3D-system, gør dem meget effektive. De asymmetrisk placerede knive skaber en hvirvelbevægelse, der får ingredienserne til at hvirvle rundt i kanden og skære hurtigere og mere præcist. Ingredienserne stiger opad og falder lige tilbage på knivene.

Glaskande
Glaskanden af høj kvalitet rummer 1,5 liter. Fordi den er lavet af glas, er den nemmere at holde ren og tiltrækker ikke lugtgener. Det gør det mere hygiejnisk. Glaskanden er også mere holdbar, og blenderen kan fungere ved højere temperaturer og knivene ved højere rotationshastigheder.

Drikkeprogram
Ved at vælge denne indstilling bliver din drink perfekt glat og cremet, selv med de mest krævende ingredienser.

Knuse is
Blenderen kan knuse selv den hårdeste is og håndterer frossen frugt med lethed. Tilsæt is eller frossen frugt til milkshakes, og nyd dem!

Puls
Pulse-tilstand gør kniven skiftevis hurtigere og langsommere. Det hjælper til at blande de enkelte ingredienser grundigt. Dette giver en nyttig arbejdsfunktion til ingredienser, der skal findeles gradvist eller er for hårde til at blive skåret i en glat blanding.

Justering af hastighed
Hastighedsjusteringen giver mulighed for både dynamisk forarbejdning af hårde grøntsager og frugter og skånsom blendning af bløde ingredienser. Oplev ubegrænsede blandingsmuligheder.

Rolig og sikker
Vil du tilberede en drink om morgenen uden at vække hele huset? Elvita CPB5151X arbejder så stille, at du ikke vil blive forstyrret. Du kan lave din smoothie når som helst.

Nem rengøring
Alle aftagelige dele kan vaskes i maskine, bortset fra bladene, som skal vaskes separat. Selve enheden kan nemt tørres af, når det er nødvendigt.

Specifikationer

Generelt
Farve Rustfrit stål
Produkttype Blender
Volumen 1,5 liter
Mærke Elvita
Antal hastighedsindstillinger Variabel
Effekt Watt 1500 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering