Ninja BN800EU 3 i 1

Blender

09100000070
Ninja

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1200 W
  • Volumen: 2,1 liter
  • Antal hastighedsindstillinger: 3
  • Farve: Sort/grå
0,-
0,-
Levering 1 hverdag - bestil senest 13.20 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Ninja BN800EU 3 i 1 Blender

3 i 1 Blender / Food processor

Lav alt fra dips til drinks og dej til desserter. Denne seneste generation af Ninja-foodprocessor er en foodprocessor, multi-blender og personlig blender i en, komplet med udskiftelige knive og tilbehør.
Hak helt uden problemer, skær, riv, puré og bland dig igennem til snacks og komplette måltider med den store 1,8L beholder - fra lækre pizza- og brøddej, pandekage dej og kageblandinger, til burgere, salater og til forberedelse af ingredienser ved madlavningen.
Lav nok til at dele i den 2.1L store kande - fra knuste iscocktails og frosne desserter til pastasaucer, dips og dressinger.
Blend direkte ned i den 700 ml-serverings-kop og nyd en drink/smoothie på farten – alt fra kølige smoothies til superlækre milkshakes.

Let at bruge

Enkel betjening med et enkelt tryk gør det let at vælge fra de automatiske programmer eller benyt de manuelle indstillinger - alt sammen designet til at levere det perfekte resultat, nøjagtigt som du vil have det. Vælg det ønskede program og det valgte program vil lyse på kontrolpanelet.
Glem alt gætværk med Auto-iQ-teknologi. Eksklusivt for Ninja produkterne er disse intelligente programmer skræddersyet til at levere de ønskede resultater med et tryk på en knap. Fem unikke puls-,pause-, mixe- og blande mønstre gør alt det hårde arbejde for dig.
Du kan også tage kontrollen via de manuelle indstillinger.

Ninja Blade Teknologi

Ninja's præcisionsudviklede knive er bygget til at holde, lavet af holdbart rustfrit stål i høj kvalitet og sættes til test med 1000 is-knusnings cyklusser.
En kraftig 1200W motor driver Ninja maskinen og det udskiftelige tilbehør sikre at du kan skabe lækre resultater hver gang. Den patenterede Pro Extractor kniv system skaber let super lækre resultater og blander selv de hårdeste ingredienser, inklusive fiberholdig frugt og grøntsager, nødder, frø og endda is på sekunder.

Rengøring er let takket være at tilbehøret kan gå i opvaskemaskinen.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort/grå
Produkttype Blender
Volumen 2,1 liter
Mærke Ninja
Antal hastighedsindstillinger 3
Effekt Watt 1200 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering