OBH Nordica Elite Mix+

Blender

02100463200
OBH Nordica

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 1200 W
  • Volumen: 1,5 liter
  • Antal hastighedsindstillinger: Trinløs
  • Pulsfunktion
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Elite Mix+ Blender 1,5L Tritan OBH Nordica

Blender med høj hastighed
Elite Mix+ er en kraftfuld højhastighedsblender, der dækker alle behov! Det unikke ved højhastighedsblendere er hastigheden. Med Elite Mix+ Blenderens kraftfulde og robuste motor og sammen med Powelix Life-teknologien får du den ultimative blenderoplevelse! Uanset om du blender bananer og bær til smoothies eller laver en kande med drinks til festen, vil Elite Mix+ blende ingredienserne til en glat og cremet perfektion.

Titanium belagte knive
Højhastighedsblenderen har tre forudindstillede programmer og seks titaniumbelagte blade i rustfrit stål. Knivene er fremstillet ved hjælp af den innovative Powelix Life-teknologi, som kombinerer den perfekte skærevinkel med den ultimative knivform. Dette giver en fremragende hakning af både bløde og hårde ingredienser og et glat, cremet og fint resultat uden rester. Nu kan du lave alt fra sunde supper og smoothies til at knuse is og lave dejlig creme! Elite Mix+ er også perfekt til at lave puréer eller blande kagedej! Ud over programmerne for smoothie, automatisk rengøring og isknusning kan du tilpasse din blending med pulse- og variabel hastighedsfunktionerne. Displayet er baggrundsbelyst og let at bruge.

Titanium kande
Hvis hele familien spiser suppe eller smoothies på samme tid, kan en fuld blenderkande blive meget tung. Derfor er Elite Mix+ højhastighedsblenderen udstyret med en letvægts titaniumskål! Ikke alene er tritanium meget lettere, men det er også betydeligt mere holdbart end glas, hvilket gør denne kande meget holdbar. Kanden rummer 1,5 liter og tåler opvaskemaskine.

Klassisk design i rustfrit stål
Blenderen er et køkkenredskab, som de fleste mennesker glemmer. Derfor har vi sørget for at give Elite Mix+ højhastighedsblenderen et kvalitetsmæssigt og stilfuldt udseende. Det har et klassisk design og et beskyttende rustfrit stålkabinet. Dette skaber en øget følelse af kvalitet, der yder det indre produkt retfærdighed. For dem, der stadig foretrækker at opbevare den i et skab, er den nem at skille ad, og den lette trækande gør det muligt hurtigt at sætte den væk og hente den frem efter behov.

Let at rengøre
Når det er nødvendigt, kan du nemt rengøre kanden med den automatiske rengøringsfunktion. Du skal blot hælde en liter varmt vand og et par dråber rengøringsmiddel i kanden, trykke på auto clean - og pisk, og maskinen renser sig selv!

Specifikationer

Generelt
Farve Sølv
Produkttype Blender
Volumen 1,5 liter
Mærke OBH Nordica
Antal hastighedsindstillinger Trinløs
Effekt Watt 1200 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering