OBH Nordica Mix & Move Blender 2 x 0,6L

Blender

02100460610
OBH Nordica

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 300 W
  • Volumen: 1,2 liter
  • Antal hastighedsindstillinger: 1
  • Farve: Sølv
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Mix & Move Blender 2 x 0,6L OBH Nordica

Blend hurtigt og effektivt
Med Mix & Move behøver du ikke længere at gå på kompromis mellem sundhed, tid og tempo! Som navnet antyder, er denne blender specielt designet til at lette hverdagens stress og giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at blende alle mulige næringsrige drikkevarer i en kop, som du nemt kan tage med dig.

Kompakt størrelse
Har du travlt med at komme til foredrag eller træning, vil du sende børnene en sund snack eller måske lave lækre smoothies selv så nemt som muligt? Med Mix & Move kan du hurtigt blande dine ingredienser og tage beholderen med dig direkte fra maskinen, lige før du forlader hjemmet! Denne alsidige on-the-go blender er mindre end en almindelig blender og meget mere håndterbar, så den kan bruges af én person. Det unikke design er kompatibelt med alle former for aktiviteter, både indendørs og udendørs, og gør det meget nemmere at leve et hurtigt liv på en sund måde. Denne blender har alt, hvad du har brug for til den studerende, teenageren, den person, der træner meget eller sætter pris på hurtige og sunde snacks.

To bægerglas
For yderligere at øge alsidigheden og bekvemmeligheden leveres Mix & Move med to 600 ml Tritan-bæger, der kan håndtere både varme og kolde drikke, forudindstillede programmer og brugervenlige ergonomiske funktionsknapper. Mix & Move er også let at rengøre, og flaskerne tåler opvaskemaskine.

I rustfrit stål
Blenderen er diskret designet og har et stilfuldt ydre hylster i rustfrit stål. De fire blade i rustfrit stål er aftagelige, og motoren er på 300 W.

Tager lidt plads op
Når den ikke er i brug, gør den kompakte størrelse og det kompakte design Mix & Move nem at lægge væk og opbevares nemt og bekvemt i køkkenskabet på en let tilgængelig måde.

Specifikationer

Generelt
Farve Sølv
Produkttype Blender
Volumen 1,2 liter
Mærke OBH Nordica
Antal hastighedsindstillinger 1
Effekt Watt 300 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering