OBH NORDICA Prime Mix

Blender

02190004188
OBH Nordica

Specifikationer:

  • 1400 W
  • 4 programmer
  • 6-bladet knive i rustfrit stål
  • Kande i tykt, stærkt glas
0,-
0,-
Midlertidig udsolgt, forv. på lager 02.05.2024 Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

OBH NORDICA Prime Mix

Vil du kunne lave dine egne smoothies, saucer og guacamole på en enkel og effektiv måde? Så er Prime Mix blenderen fra OBH Nordica perfekt til dig! Med sin højtydende 1400 W motor og 6-bladede knivsæt kan du knuse is og blande dine yndlingsingredienser til perfektion. Derudover er rengøring let.

Kraftig 1400 W motor til perfekt blanding

Med en 1400 W motor kan Prime Mix blenderen fra OBH Nordica knuse is og blande alle dine yndlingsingredienser på en enkel og effektiv måde. Med sin trinløse hastighed og pulsfunktion kan du nemt tilpasse hastigheden til dine behov. Pulsfunktionen med enhver hastighed letter tilberedning af tykke eller frosne fødevarer. Med denne blender er det nemt at lave din egen mandelmælk og jordnøddesmør. Dens høje hastighed garanterer en jævnere konsistens af smoothien og en hurtigere tilberedningstid for dig, der er presset på tid. Blenderens kraftige og hurtige motor gør det også muligt at blande hårde ingredienser som nødder og frø. Du kan blande, hakke, blande og knuse med højeste præcision.

4 forskellige programmer til nem brug

Prime Mix blender har 4 forudindstillede programmer. Du kan vælge mellem Smoothie, Ice Crush, Clean og Pulse programmer.

Nem at rengøre og vedligeholde

Prime Mix blenderen fra OBH Nordica er ikke kun nem at bruge, men også nem at rengøre. Med et aftageligt knivsæt og et specielt rengøringsprogram er det nemt at holde blenderen i top stand.

Højkvalitets konstruktion

Prime Mix blender er lavet med højeste kvalitet og holder længe. Den har et rustfrit stålhus og en kande på 1,75 liter i tykt kraftigt glas. Derudover har den et sikkerhedsafdækning, som gør, at maskinen ikke kan bruges, medmindre låget er på.

Skab dine yndlingsdrinks og -mixer på en nem måde

Med Prime Mix-blenderen fra OBH Nordica kan du skabe dine yndlingsdrinks og -mixer på en nem måde. Knus is, blend ingredienser og skab sunde og velsmagende smoothies, røre, marinader, drinks og saucer på et øjeblik.

Specifikationer

Generelt
Farve Stål
Produkttype Blender
Volumen 1,75 liter
Mærke OBH Nordica
Antal hastighedsindstillinger 4
Effekt Watt 1400 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering