Smeg BLF03PGEU

Blender

02190004086
SMEG

Specifikationer:

  • 800 W
  • Smoothies, milkshakes og supper
  • 4 hastigheder
  • Isknuser funktion
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Smeg BLF03

Fra næringsrige smoothies til cremede milkshakes og hurtige supper - denne alsidige blender fra Smeg blender ingredienser af forskellig konsistens for at opfylde dine daglige behov. Med sin ikoniske 50'er-stil og kraftige motor er denne blender den perfekte tilføjelse til dit køkken. Den leveres med en tragtkande, en klinge med fire blade og har derudover puls-funktion og en smoothie- og isknuserfunktion.

Perfekt blanding af stil og ydeevne

Smeg BLF03-blenderen kombinerer højtydende blendning med et charmerende retrodesign. Dens flotte farve og blanke finish tilføjer et strejf af elegance til ethvert køkken. Denne blender er omhyggeligt udformet med sans for detaljer, hvilket gør den til et ægte blikfang.

Sunde og lækre smoothies

Med Smeg-blenderen kan du lave sunde og lækre smoothies på ingen tid. Blend frisk frugt, grøntsager og yoghurt til en nærende og velsmagende drik, der giver dig energi og næring til hele dagen.

Alsidighed

Denne blender har en enestående ydeevne og tilbyder 4 forskellige hastigheder, så den kan tilpasses forskellige opskrifter og konsistenser. Desuden har den fire forudindstillede programmer - Smoothie, Green Smoothie, Ice-Crush og Auto-clean - som gør blendeprocessen endnu nemmere og mere jævn.

Nem at rengøre og bruge

Smeg-blenderen er udstyret med en række funktioner, der gør den nem at rengøre og bruge. Den har en skridsikker bund for stabilitet, en indbygget ledningsopbevaring og et enkelt kontrolsystem med knapper og drejeknapper.

Specifikationer

Generelt
Farve Pastelgrøn
Produkttype Blender
Volumen 1,5 liter
Mærke SMEG
Antal hastighedsindstillinger 4
Effekt Watt 800 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering