Wilfa Powerfuel XL PB1S-P2000

Blender

02101992420
Wilfa

Specifikationer:

  • Effekt Watt: 2000 W
  • Volumen: 2 liter
  • Antal hastighedsindstillinger: Variabel
  • Farve: Rustfrit stål
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Stand-alone blender Powerfuel XL PB1S-P2000 Wilfa

Størrelse og styrke
PowerFuel XL er en højhastighedsblender med ægte kraft, der hjælper dig med at få succes i køkkenet. Den er designet og udviklet til effektivt at blande store mængder af både varme og kolde ingredienser. For at opnå dette har Wilfa kombineret en 2000 W højhastighedsmotor med 6 skarpe knive og en 2 liters kande. Den nyeste topmodel PowerFuel med ekstra stor kande blender de hårdeste ingredienser til perfektion på få sekunder. Den giver dig perfekte resultater med alt fra is, smoothies, mandelmel, jordnøddesmør til varm færdiglavet suppe.

Mere end en blender
Med sine 6 specialdesignede knive og 32.000 omdrejninger pr. minut er denne blender den perfekte køkkenhjælper. Det digitale display tæller tiden nedad, både når du kører med manuel hastighed og når du bruger de forudinstallerede programmer. Praktisk og nem at bruge.

BPA-fri kande med "smarte hjørner"
Kanden rummer 2 liter, er solid og fremstillet af BPA-fri plast. Kanden har mange fordele, kanden er både let og ekstremt holdbar. Den har "smarte hjørner", der sikrer maksimal og effektiv rotation af ingredienserne. Indholdet bliver kastet højere op i kanden end i en traditionel kande, hvilket igen gør blandingen af smoothies, supper, mel, smør osv. mere jævn. Desuden kan kanden tåle indhold på op til 100 °C. Den leveres også med en tamper til at røre ingredienserne.

Programindstillinger
PowerFuel har 3 forudindstillede programmer: suppe, is og smoothie. Programmerne hjælper dig med nemt at opnå perfekte resultater til de mest almindelige opgaver. Du skal blot trykke på start, og blenderen stopper automatisk, når den er klar til at servere. Du kan også vælge at køre blenderen i manuel tilstand. Her kan du indstille hastigheden og styre tiden, så du altid opnår det ønskede resultat.

Automatisk overbelastningsbeskyttelse
For at beskytte blenderen mod overbelastning har blenderen en indbygget sensor. Sensoren forhindrer blenderen i at starte, hvis den registrerer, at der er for mange ingredienser i kanden, da den så bliver for tung og kan beskadige motoren.

Specifikationer

Generelt
Farve Rustfrit stål
Mærke Wilfa
Produkttype Blender
Volumen 2 liter
Antal hastighedsindstillinger Variabel
Effekt Watt 2000 W
Service & Support 5 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering