By Rydéns Omega 52 hvid/krom

Bordlampe

02190003567
By Rydens

Specifikationer:

  • Fatning: E27
  • H:52 cm
  • B:27 cm
  • 2 meter ledning
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

By Rydéns Omega 52 bordlampe

Belysning kan gøre en stor forskel i den atmosfære og stemning, der skabes i et rum. En lampe kan være en vigtig del af indretningen, og det er vigtigt at vælge en, der passer til både din personlige stil og dine behov. Bordlampen Omega 52 cm fra By Rydéns er en lampe, der er perfekt til at skabe en elegant og stilfuld atmosfære i dit hjem.

Enkel elegance
Med sit enkle, men elegante design er Omega en rigtig favorit blandt både indretningsentusiaster og professionelle. Det er en lampe, der kan passe ind i ethvert rum, lige fra soveværelset til stuen. Udover det stilrene design er Omega også meget praktisk. Den fleksible størrelse gør den nem at placere på en hylde, et vindue eller en kommode. Derudover kan du nemt flytte den fra rum til rum alt efter hvor du vil skabe hyggebelysning. Med en skærm, der er 17 cm høj, 27 cm bred og 12 cm dyb, giver Omega et blødt og behageligt lys.

Praktisk og nem at bruge
Til Omega skal du bruge en lyskilde med E27 fatning. Omega'en har en ledningslængde på 200 centimeter som giver dig god plads til at placere lampen hvor du vil, og kontakten sidder på ledningen. Med sit elegante design og praktiske størrelse er Omega bordlampen fra By Rydéns en lampe, der vil pryde dit hjem i mange år fremover.

Størrelse betyder noget
For dem, der ønsker en større bordlampe, der virkelig fylder i rummet, fås Omega også i en større variant med en højde på 64 cm.

Specifikationer

Generelt
Serienavn Omega
Ledning Plast ledning
Designer By Rydens
Fatning E27
Indbygget Led Nej
Indbygget Lysdæmper Nej
Farve Hvid/krom
Materiale Metal
Mærke By Rydens
Lyskilde Medfølger Nej
Produkt Diameter (cm) 27 cm
Højde (cm) 52 cm
Energimærke på vej

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering