Philips Hue Bloom White & Color Ambiance

Bordlampe

02100016330
Philips Hue

Specifikationer:

  • Integreret LED
  • Straksbetjening via Bluetooth
  • H:10,1 cm - Ø13 cm
  • 2 meter ledning
  • Lysfarve: 2000-6500 K
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Philips Hue Bloom bordlampe

Du kan nemt skabe stemning i ethvert rum i dit hjem med ukonventionel smart belysning i form af den kompakte Philips Hue Bloom. Du skal blot sætte den i en stikkontakt og bruge Bloom til at sprede farverigt lys som en selvstændig lampe - eller bruge den som en accentlampe for at supplere dit eksisterende Hue-system. Brug den sammen med Bridge for at få adgang til alle funktioner.

Plug-and-play spotlight
Philips Hue Bloom er en lille, smart og nyttig lampe, der spreder lys i millioner af farver. Hue Bloom har et elegant plug-and-play-design, så den kan placeres hvor som helst. Placer den på et bord for at oplyse væggene i smukt lys, placer den på natbordet for hyggelig natbelysning, eller placer den ved siden af tv'et for at give din underholdning et behageligt lys i omgivelserne.

Styr op til 10 lamper med Bluetooth-appen
Med Hue Bluetooth-appen kan du styre dine Hue-smarte lamper i et enkelt rum i dit hjem. Tilføj op til 10 smarte lamper, og styr dem med et enkelt tryk på en knap på din mobilenhed.

Styr lyset med din stemme
Philips Hue fungerer sammen med Amazon Alexa og Google Assistant, når den er parret med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhed. Med enkle stemmekommandoer kan du styre flere lyskilder i et rum eller blot en enkelt pære.

Få de perfekte lysindstillinger til dine daglige behov
Fire forudindstillede lystilstande - Energize, Concentrate, Read og Relax - er skabt til dine daglige behov og gør din dag nemmere og smukkere. De to kølige lysindstillinger, Energize og Concentrate, hjælper dig med at komme i gang om morgenen eller med at holde fokus, mens de varmere indstillinger Read og Relax hjælper dig med at nyde en god bog eller berolige en stresset hjerne.

Skab den rette stemning med varmt hvidt til koldt hvidt lys
Disse lyskilder og armaturer giver forskellige nuancer af varmt hvidt til koldt hvidt lys. Med fuld dæmpbarhed fra lyst til dæmpet natlys kan du indstille dine lamper til den perfekte nuance og lysstyrke til dine daglige behov.

Skab en personlig oplevelse med farverig smart belysning
Du kan forvandle dit hjem med over 16 millioner farver og skabe den rette atmosfære til enhver situation på et øjeblik. Med et tryk på en knap kan du skabe stemning til en fest, forvandle din stue til en biograf, fremhæve din boligindretning med farveaccenter og meget mere.

Få adgang til alle de smarte belysningsfunktioner med Hue Bridge
Tilføj en Hue Bridge (sælges separat) til din smarte belysning, så du kan opleve alle Philips Hue-funktionerne. Med en Hue Bridge kan du tilføje op til 50 smarte lyskilder, som du kan styre i hele dit hjem. Opret rutiner for at automatisere hele din smart home-belysning. Styr din belysning, når du er væk, eller tilføj tilbehør som bevægelsessensorer og intelligente afbrydere.

 

Specifikationer

Generelt
Serienavn Bloom
Ledning Plast ledning
Designer Philips Hue
Fatning LED
Indbygget Led Ja
Indbygget Lysdæmper Ja
Farve Hvid
Materiale Metal/plast
Mærke Philips Hue
Watt forbrug 6W
Lyskilde Medfølger Ja
Type LED
Farvetemperatur 2000-6500 K
Lumen 500
Produkt Diameter (cm) 13 cm
Højde (cm) 10.1 cm
Energimærke på vej

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering