Philips Hue Go White & Color Ambiance

Bordlampe

02100016320
Philips Hue

Specifikationer:

  • Integreret dæmpbar LED
  • Bluetooth betjening via App
  • H:7,9 cm - Ø15 cm
  • Lysfarve: 2000-6500 K
  • Inkl. strømforsyning
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info

Beskrivelse

Philips Hue Go bordlampe

Lys dit liv op hvor som helst
Tag det smarte lys med dig med den bærbare Hue Go. Skab den perfekte atmosfære med Hue Go, lige fra et diskret farvespil til en stemningsgivende midterstykke.

Synkroniser dine medier med din belysning
Med Hue Sync-appen og Hue Bridge kan du forbedre din underholdning som aldrig før. Omgiv dig selv med Philips Hue-belysning, og tænd en film, noget musik eller et spil - og nyd så, hvordan belysningen afspejler farverne og rytmen.

Kontrol af produktet
Du kan ændre dine lysindstillinger direkte med knappen på bagsiden af Hue Go. Med enkle berøringssekvenser kan du skifte mellem forskellige lysindstillinger eller bruge de forprogrammerede dynamiske lyseffekter, herunder de specialdesignede lysindstillinger Læs, Slap af, Koncentrer dig og Energize.

Et ægte bærbart smart lys
Den bærbare Hue Go-smartlampe kan følge med dig overalt takket være det indbyggede genopladelige batteri. Tag denne lampe med dig på rejser, brug den som midtpunkt på en romantisk middag, eller tag den med udenfor for at skabe en god stemning til sommerfesterne. Lampen giver dig fra 2,5 timers strålende smart belysning til op til 18 timer, når du bruger den hyggelige lys-effekt.

Dynamiske, naturlige lyseffekter
Forbedre stemningen ved særlige lejligheder med en levende lyskilde. Brug dynamiske lyseffekter som Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest og Night Adventure til at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Smart belysning hjælper dig med at vågne og falde i søvn
Tilslut din Hue Go til Hue Bridge, og lad din belysning efterligne solopgangen med Wake-indstillingen, som langsomt tænder lyset på et bestemt tidspunkt for at give dig en fredelig og vågen start på dagen. Om aftenen kan du bruge indstillingen Sleep, som gradvist dæmper det varme hvide lys for at hjælpe dig med at slappe af og forberede din krop på en god nats søvn.

Styr op til 10 lamper med Bluetooth-appen
Med Hue Bluetooth-appen kan du styre dine Hue-smarte lamper i et enkelt rum i dit hjem. Tilføj op til 10 smarte lamper, og styr dem med et enkelt tryk på en knap på din mobilenhed.

Styr lyset med din stemme
Styr dit lys håndfrit og brug din stemme i stedet! Med enkle stemmekommandoer kan du styre flere lamper i et rum eller blot en enkelt lampe.
Stemmestyringsassistenter: Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit (via Hue Bridge), Microsoft Cortana (via Hue Bridge).

Skab en personlig oplevelse
Du kan forvandle dit hjem med over 16 millioner farver og skabe den rette atmosfære til enhver situation på et øjeblik. Med et tryk på en knap kan du skabe en festlig stemning til en fest, forvandle din stue til en biograf, fremhæve din boligindretning med farveaccenter og meget mere.

Giver forskellige nuancer af varmt hvidt til koldt hvidt lys
Med fuld dæmpbarhed fra lyst til dæmpet natlys kan du indstille dine lys til den perfekte skygge og lysstyrke til dine daglige behov

Perfekte lysindstillinger
Der er fire forudindstillede lystilstande - Energize, Concentrate, Read og Relax - designet til dine daglige behov, hvilket gør din dag nemmere og smukkere. De to kølige lysindstillinger, Energize og Concentrate, hjælper dig med at komme i gang om morgenen eller med at holde fokus, mens de varmere indstillinger Read og Relax hjælper dig med at nyde en god bog eller berolige en stresset hjerne.

Hue-broen
Tilføj en Hue Bridge (sælges separat) til dine smarte lamper for at opleve alle Philips Hue-funktionerne. Med en Hue Bridge kan du tilføje op til 50 smarte lamper, som du kan styre i hele hjemmet. Opret skemaer og rutiner for at automatisere hele din smart home-belysning. Brug lyset til at vågne og falde i søvn. Styr dit lys, når du er væk, eller tilføj tilbehør som bevægelsessensorer og intelligente afbrydere.

 

Specifikationer

Generelt
Serienavn Go
Ledning Ingen ledning
Designer Philips Hue
Fatning LED
Indbygget Led Ja
Indbygget Lysdæmper Ja
Farve Hvid
Materiale Plast
Mærke Philips Hue
Watt forbrug 6W
Lyskilde Medfølger Ja
Type LED
Farvetemperatur 2000-6500 K
Lumen 530
Produkt Diameter (cm) 15 cm
Højde (cm) 7.9 cm

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering