Bosch BCS711MAT

Stickvac

02190002822
Bosch

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 40 min.
  • Genopladningstid: 5 timer
  • Hastighedsindstillinger: 3
  • Støvkapacitet (liter): 0,3 liter
  • Lydniveau dB(A): 82
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Batteridrevet støvsuger BCS711MAT Bosch

Bosch BCS711MAT trådløs støvsuger giver maksimal ydeevne og ubegrænset fleksibilitet. Den har en imponerende støvopsamlingsgrad på over 99,9 %. Med det udskiftelige batteri kan du nemt forlænge driftstiden, og batteriet fungerer sammen med mange andre Bosch-værktøjer samt andre mærker. Den ledningsfri støvsuger har også en smart batteridetektion, der optimerer ydeevnen og driftstiden afhængigt af det batteri, du bruger.

AllFloor DynamicPower Brush med LED - fremragende rengøringsresultater på alle gulvtyper
AllFloor DynamicPower Brush med LED'er er en elektrisk børste, der er designet til at levere fremragende rengøringsresultater på alle gulvtyper. Fra hårde gulve til bløde tæpper - denne børste kan klare enhver rengøringsudfordring og fjerne snavs, støv og hår effektivt. LED-lyset på børsten hjælper med at oplyse svært tilgængelige områder, hvilket gør rengøringen endnu mere effektiv. Med denne kraftfulde børste kan du gøre dine rengøringsopgaver hurtigere og nemmere end nogensinde før.

Tysk kvalitet med 10 års garanti - TurboSpin-motor
TurboSpin-motoren er en højtydende motor, der er udviklet og produceret i Tyskland. Den er specielt designet til at maksimere støvsugerens effektivitet og ydeevne og leveres med en 10-årig garanti på motoren. Med TurboSpin-motoren kan du være sikker på, at du har en holdbar og pålidelig støvsuger, der kan klare alle dine rengøringsbehov.

Kræver registrering på https://www.bosch-home.dk/nyheder-og-kampagner/10-ars-garanti-pa-stoevsugere


Intuitiv 3-trins strømtilstand til at håndtere alle rengøringsudfordringer
Bosch BCS711MAT er udstyret med en intuitiv 3-trins strømtilstand, der gør rengøringen effektiv og tilpasser ydeevnen til forskellige rengøringsudfordringer. Autotilstand giver den bedste kombination af driftstid og ydeevne ved at tilpasse sig det gulv, der støvsuges. Eco-tilstand giver en længere driftstid til de længere rengøringer, mens Turbo-tilstand giver den bedst mulige ydelse for fremragende resultater.

Livstidsfiltermateriale for renere luft og nem rengøring
Støvsugeren har et livstidsfiltermateriale, som giver ren udstødningsluft takket være metalnet af høj kvalitet og Pure Air-membranfiltre (99,9 % filtrering). Det er også nemt at rengøre filteret med RotationClean - ingen vask er nødvendig. Støvbeholderen har en volumen på 0,3 liter og er let at fjerne og tømme.

Letvægts og alsidig støvsuger med smarte funktioner og tilbehør
Bosch BCS711MAT har mange smarte funktioner, bl.a. et 90-graders bøjeligt rør til støvsugning under lave møbler. Den er også let og ergonomisk at håndtere (1,4 kg), og du behøver ikke at trykke på knappen hele tiden. Støvsugeren har praktisk opbevaring med en dockingstation til støvsugeren og alt tilbehør. Med støvsugerens alsidige tilbehør kan du rengøre alt slags snavs, fra gulv til loft, eller støvsuge din bil eller båd, da den er så nem at bære. Støvsugeren leveres med tilbehør som f.eks. sprækkemundstykke, møbelmundstykke, tastatur- og skuffemundstykke, madrasmundstykke og tekstil-/bilmundstykke.

Praktiske funktioner til nem støvsugning
Bosch BCS711MAT har praktiske funktioner som f.eks. mulighed for at stå selv, en fodudløser til at afmontere mundstykket og en holder til at hænge støvsugeren på en stol, hvilket gør støvsugningen nemmere og mere bekvem.

Batterisystem, der fungerer på flere Bosch Home & Garden-produkter
Bosch tester sine produkter for at sikre, at de er af den højest mulige kvalitet, og batterisystemet er en del af 18v Power for ALL, som fungerer på Bosch Home & Garden-produkter.
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***


Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 5 timer
Rengøringsmetode Tør
Farve Sort
Driftstid Pr. Opladning 40 min.
Produkttype Stickvac
Hastighedsindstillinger 3
Støvkapacitet (liter) 0,3 liter
Lydniveau dB(A) 82
Mærke Bosch
Støvopsamling Uden pose
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering