Bosch BCS8214BL MED 4ÅRS GARANTI

Stickvac

02100007440
Bosch

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 65 min.
  • Genopladningstid: 4 time(r)
  • Hastighedsindstillinger: 3
  • Støvkapacitet (liter): 0,4 liter
  • Lydniveau dB(A): 78
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Støvsuger BCS8214BL Bosch

Ekstremt kraftfuld - ligesom en normal gulvstøvsuger
Den næste generation af Bosch Unlimited Series | 8 trådløse støvsuger er nu lige så kraftfuld som en almindelig støvsuger med ledning. Det skyldes det nye og forbedrede batteri, den nye motor og mundstykket.

LED-belysning i dysen
Det er let at overse det, man ikke kan se. Derfor har Bosch nu udviklet en dyse med LED-belysning, så du nemt kan se alt snavset, selv under sengen eller sofaen. Nyd perfekte resultater med 99,9 % støvoptagelse.

Let og fleksibel
Selve støvsugeren er let og fleksibel, og så har du også adskilligt fleksibelt tilbehør, som gør det nemt at rengøre fra gulv til loft eller endda i din bil eller båd.

Automatisk justering af effekt afhængigt af gulvet
Nu behøver du ikke længere at tænke på at justere støvsugerens effekt, hvis du går fra støvsugning af parket til gulvtæppe eller omvendt. Bosch's nye Auto Mode skelner mellem gulvtyper og justerer luftstrømmen afhængigt af gulvtypen. Den hjælper dig også med at justere effekten og driftstiden for at optimere støvsugningen.

Næste generations batteri med høj ydeevne og lang levetid
Høj ydeevne, lav vægt og lang driftstid, hvem ønsker ikke det i sit støvsugerbatteri? Den næste generation af Power Plus-batteriet fra Bosch har 33 % mere energi* samt et kompakt design, øget effektivitet og længere levetid.

Kraftig og let motor
Der er ingen kompromis med ydeevnen med den børsteløse Turbo Spin-motor fra Bosch. Den er designet og fremstillet af Bosch i Tyskland. Den 3-fasede synkroniserede digitale motor er yderst effektiv, 32 % lettere og 50 % hurtigere - med op til 82.000 omdrejninger pr. minut - for nem håndtering og imponerende ydeevne.

Praktisk styring med 3 forskellige strømindstillinger
Støvsugeren har nogle gange brug for anden effekt. Til de lettere støvsugere, hvor du ønsker at maksimere driftstiden, kan du slå "ECO" til. Hvis du bruger "AUTO", justeres støvsugerens effekt i forhold til gulvmaterialet. Hvis du støder på et sted, der er meget beskidt, kan du bruge "TURBO", den højeste effekt for at opnå de bedste resultater og lige så kraftig som en almindelig støvsuger med ledning.

Udskifteligt batteri forlænger levetiden
Hvis du har lyst til at støvsuge hele huset, er det en god idé at have flere batterier, så du kan forlænge driftstiden. Hvis du ønsker mere fleksibilitet med hensyn til driftstid, kan ekstra batterier gøre en stor forskel for dig. Kombinationen af to 4.0Ah-batterier og en hurtigoplader giver dig mulighed for at støvsuge i lang tid.
LED-displayet gør det nemt at holde styr på din batteristatus, så du ikke løber tør for batteri midt i en rengøring og kan genoplade i god tid.

POWER FOR ALL ALLIANCE - ét batteri til hele hjemmet
Bosch udskiftelige batterier er en del af Power For All Alliance, hvilket betyder, at de passer til mange produkter med 18v-batterier fra Bosch, men også til andre mærker som Gardena, Gloria, Emmaljunga og Rapid.

Praktisk og nem at bruge
Med forbedrede samlinger mellem slangen og dysen kan du dreje dysen 180° for at opnå større fleksibilitet. Du kan nå steder, der normalt er svære at nå. Bosch har også et ergonomisk håndtag, og knappen behøver ikke at blive trykket ned hele tiden for at gøre det nemt for dig at bruge den.

Støvsuger i skuffer og tastaturer uden at samle de små ting op
Tastatur- og skuffetilbehøret er et meget nyttigt tilbehør, som du kan bruge i skuffer og lignende uden at skulle bekymre dig om at støvsuge småting som papirclips, mønter eller lignende. Tilbehøret støvsuger gennem små fleksible rør, hvilket forhindrer, at alle små genstande bliver støvsuget op. Da den også har LED-belysning, er den perfekt til steder, hvor det er svært at se.

Tilpasset til at rengøre bilen
Inde i bilen er der mange områder, der er vanskelige at komme til. Med Bosch smart tilbehør kan du nemt nå ned mellem sæderne, omkring gearstangen og lignende. Du kan komme derhen, hvor det normalt er svært at komme. Da støvsugeren er ledningsfri og nem at betjene, er det simpelthen den perfekte støvsuger til din bil.

Glat børste rengøring
Det er en god idé at rengøre børsten i dysen med jævne mellemrum. Men det er et hurtigt arbejde. Bosch har en klikfunktion i børsten, så du nemt kan klikke den af, rengøre den og derefter nemt få børsten på plads igen. Du har ikke brug for værktøj eller tilbehør til at rengøre børsten.

Nem vedligeholdelse
Nu kan du tømme støvbeholderen uden en stor sky af støv. Du kan endda rengøre filteret uden at vaske det. Du skal blot fjerne støvbeholderen, dreje det røde hjul og tømme den direkte i støvbeholderen.
Rengøring af filteret kan være besværligt og besværligt. Takket være Rotation Clean kan du rengøre den nemt og hygiejnisk. Du skal blot fjerne støvbeholderen og dreje på det røde hjul. Alt snavs forsvinder fra filteret, og du har et rent filter igen.

Meget effektiv filtrering
Generelt set er der altid noget støv i luften. Takket være Bosch Cartridge Filter System filtreres luften, der kommer ud af støvsugeren, tre gange, hvilket giver en filtrering på 99,99 %.Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 4 time(r)
Rengøringsmetode Tør
Farve Sort
Driftstid Pr. Opladning 65 min.
Produkttype Stickvac
Hastighedsindstillinger 3
Støvkapacitet (liter) 0,4 liter
Lydniveau dB(A) 78
Mærke Bosch
Støvopsamling Uden pose
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering