Braun MQ725

20500212582
Braun

Stavblender

Specifikationer:

  • 750 W
  • Smart hastighedskontrol
  • 350 ml minihakker
  • 600 ml arbejdsbæger
  • Piskeris
  • Blenderfod i metal
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Braun stavblender MQ725

MQ7 stavblender-serie har en helt unik egenskab, nemlig Smart Speed Control - en revolutionerende teknologi, der øger eller sænker blenderens kraft alt efter hvor hårdt du trykker. Øg hastigheden på stavblenderen ved blot at trykke forsigtigt på hastighedsreguleringsknappen. Du kan nemt tilberede alle dine opskrifter med en enkelt hånd, og ændre hastigheden helt uden afbrydelser. Det betyder at du ikke længere får akavede pauser. Et tryk, alle hastigheder!

For at sikre maksimal komfort har MQ 725 blenderen en ekstra stor hastighedsknap og et blødt håndtag. Dette gør den meget komfortabel både at holde og kontrollere. Med BRAUNs patenterede Power Bell Technology - en kombination af ultrahårde blade i rustfrit stål og et unikt formet blenderhoved - er du altid garanteret den bedste blenderoplevelse fra BRAUN.

BRAUN Multiquick 7 MQ 725 er en glimrende blender til spirende kokke. I pakken er der også inkluderet et 600ml bæger til at blende diverse supper og saucer, et 350 ml kompakt hakke-tilbehør, der kan hakke urter på 5 sekunder og hårde oste på 15 sekunder, samt et anti-splash piskeris i rustfri stål, som nemt pisker æggehvider eller flødeskum til desserter. Når du er færdig kan du blot skille det rustfri skaft ad til nem rengøring. Med deres tyske teknologi er BRAUNs Multiquick stavblendere lavet til at yde deres maksimale år efter år.

Specifikationer

Generelt
Farve Premium sort/rustfrit stål
Antal hastighedsindstillinger Variabel
Produkttype Stavblender
Produktbeskrivelse Braun Multiquick 7 MQ725 Omelette - stavblender - premium sort/rustfrit stål
Mærke Braun
Maksimalhastighed 13300 rpm
Belastningsevne 750 W
Effekt Watt 750 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering