Bosch TAT4M223

Brødrister

02190005551
Bosch

Specifikationer:

  • 950 W
  • Til 2 skiver brød
  • Optøning og genopvarmning
  • Foldbar opvarmer til boller
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Bosch TAT4M223

Til følelsen af weekend i løbet af ugen.

De fleste kan lide en lækker morgenmad i weekenden. Hvordan vil det være hvis du kan opleve et strejf af weekend i hverdagene? Optønings- og genopvarmnings funktionen tør ikke kun dit brød op, det gør det også sprødt og lækkert frisk, som om det kom direkte fra bageren.

Den perfekte morgenmadstid er klar til dig: Foldbar opvarmer til boller, som sparer plads

Opvarm mere wienerbrød og spar plads! Opvarmeren til boller er mere stabil og alsidig end en almindelig fold-ud opvarmer til boller og på denne måde kan der være mere wienerbrød på. Efter brug kan den nemt adskilles og foldes helt fladt, så den nemt kan gemmes væk, f.eks. i en køkkenskuffe.

Ingen brændte fingre ved brug.

Nogle gange er det mindre stykker brød der skal ristes. Denne brødrister gør det nemt at fjerne varmt brød fra brødristeren idet der er high lift på. Dette skubber brødet op så du ikke brænder fingerne

Rengøring har aldrig været nemmere: Krummebakke foran, som nemt kan fjernes.

Det har aldrig været nemmere at rengøre din krummebakke. Nu skal du ikke vende dit apparat rundt, for at fjerne den. På grund af placeringen foran, kan krummebakken nemt tages ud og rengøring foregår som en leg. Ikke noget med at vende apparatet rundt, for at fjerne krummebakken!

Ingen problemer - bare nyd din morgenmad.

Du kender situationen. Morgenmaden kan være hektisk. Med automatisk sluk er du på den sikre side, idet brødristeren slukker selv hvis et brød sætter sig fast inden i. Alt du skal bekymre dig om er hvad du skal have på af pålæg på brødet.

Har du et billede i dit hoved af perfekt jævnt ristet brød ? Og så er resultatet ikke som forventet. Når du ejer en brødrister med automatisk centrering, får du præcist det ristede brød du ønsker. Brødet centreres automatisk og sikrer jævn ristning.

BPA-fri plastikdele som giver en sikker tilberedelse uden fare for sundheden.

Nyd tilberedelsen med fred i sindet! Alle plastikdele, som kommer i kontakt med mad og drikke er BPA-fri. Takket være BPA-fri plastik, garanterer vi at din mad og drikke kan tilberedes sikkert og komfortabelt uden fare for din sundhed.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Brødrister
Antal skiver 2
Mærke Bosch
Effekt Watt 950 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering