RUSSELL HOBBS 26210-56

Brødrister

02190004339
Russell Hobbs

Specifikationer:

  • 2 skiver
  • Ekstra store rum
  • Aflæser brødets overfladetemperatur
  • Hukommelsesfunktion
0,-
0,-
Midlertidig udsolgt, forv. på lager 11.03.2024 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

RUSSELL HOBBS 26210-56

Med Russell Hobbs Attentiv morgenmadsserie kan du nyde en skræddersyet og professionel morgenmad hjemme i dit eget køkken. Brødristeren tilbyder enestående ydeevne og innovative funktioner til at levere perfekt ristet brød hver gang. Lad Attentiv gøre din morgen til en velsmagende og luksuriøs start på dagen.

Luksuriøst design

Attentiv Toaster er en elegant og moderne brødrister, der med garanti passer ind i dit køkken. I rustfrit stål og med digitalt display giver brødristeren et sofistikeret og trendy look.

Aflæser brødets overfladetemperatur

En traditionel toaster har en tidsbaseret ristning, men med tanke på brødets fugtindhold, tykkelse, om det er glutenfrit, lyst eller mørkt brød, kan det ristes for meget eller for lidt, selvom du bruger de samme indstillinger. Den unikke funktion "Colour Sense" (farvesensor) teknologi aflæser i stedet kontinuerligt brødets overfladetemperatur under ristning, når brødet har nået den ønskede farve, slutter ristecyklussen. Det vil sige, at brødristeren rister ud fra det ønskede risteresultat gennem temperaturer, ikke gennem tid. Men hvis du foretrækker at riste dit brød på traditionel vis, kan du trykke på symbolet T på displayet.

Masser af funktioner

Brødristeren er desuden udstyret med funktioner som hukommelsesfunktion, der husker den sidst valgte indstilling, afrimnings-, annullerings- og opvarmningsfunktioner samt et varmegitter, der er let at fjerne. Den har også en praktisk indbygget og aftagelig krummebakke for nem rengøring.

Ekstra store rum

Brødristerens ekstra store rum letter tykkere og længere skiver brød. Når brødet er færdigt, skal du bare skubbe håndtaget opad, så går brødskiverne lidt op og du undgår at brænde fingrene på denne måde.

Specifikationer

Generelt
Farve Stål
Produkttype Brødrister
Antal skiver 2
Mærke Russell Hobbs
Effekt Watt 1500 W
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering