CS10S CPX elektronisk symaskine

Symaskine

09700000130
Brother

Specifikationer:

 • Pynte- og nyttesømme: 40
 • Overlock søm: ja
 • Display: Ja
 • Sy uden fodpedal: Nej
 • Service & Support: 3 år
0,-
0,-
På eksternt lager, levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Brother CS10s

Elektronisk symaskine fra Brother i ny forbedret version

Er du fuld af ideer og klar til at forvandle tekstiler og tilbehør til skønne kreationer? Med Brothers CS10s kan du komme vidt omkring isyprojekterne. Dette er opfølgeren til den populære CS10, som har fået gode anmeldelser fra tilfredse kunder, og en af Brothers nyeste modeller i serien afinnovative symaskiner. Med Brother CS10s får du en alsidig symaskine med masser af gode funktioner, der henvender sig til en bred målgruppe af kreative sjæle.

 • 40 sømme (inkl. overlock sømme)
 • Automatisk hæftefunktion (ved start- og afslutning)
 • Nåletråder
 • Nålestop oppe/nede
 • Justérbar stinglængde og -bredde
 • 5 x 1-trins automatisk knaphulsfunktion
 • Indstilling af maskinens hastighed (kan reduceres med 50%)
 • Display med overblik over indstillingerne
 • Trinløs justering af stinglængde og -bredde
 • Drop-in spolesystem
 • Skarp LED belysning

Slå kreativiteten løs
Med hele 40 forskellige nytte-, pynte-, og overlocksømme og trinløs justeringaf stinglængde og -bredde, er der god plads til variation i udtrykket. På displayet har du overblik over alle de valgte indstillinger. Til at sikre dinesømme, så har Brother CS10s fået en ny funktion, hvor du nemt kan indstille maskinen til automatisk at hæfte dine sømme, ved start- og afslutning, når duslipper fodpedalen. Dette kan være med til at give dig et bedre flow i syprocessen. 

Alsidig symaskine til den brede målgruppe
En af de nye funktioner på CS10s modellen er muligheden for at reducere syhastigheden med 50%. Dette gøres nemt ved tryk på en knap, samtidig med atman tænder for maskinen. For syopgaver, der skal udføres med stor omhu og nøjagtighed, så er det vigtigt at kunne sy langsomt og præcist. Samtidig, såhenvender den nye CS10s sig til nybegyndere eller personer som på anden vis har brug for at få tingene ned i tempo.     

Detaljer gør forskellen
Med fuldautomatisk 1-trins knaphulsfunktion er du sikret flotte og ensartedeknaphuller. Du har fem design at vælge imellem. Derudover medfølger der 7 x trykfødder til lynlås, overlock, blindsøm og monogramsyning m.m. Der er altsårig mulighed for lave flotte og professionelle detaljer og afslutninger.

Maskinen kommer med en komplet step-by-step instruktionsbog.


Ny forbedret konstruktion – mindre plastik   
Alle de nye modeller fra Brother er bygget op med samme stærkemetalkonstruktion. Dette betyder at man har reduceret forbruget af plastik med hele 38% på den nye CS10s. Dette er gjort med henblik på at styrkekonstruktionen, så man får en mere stabil og kraftfuld maskine. For at være helt nøjagtig, så betyder den nye opbygning, at Brother garanterer perfektsyning igennem op til 9 lag stof (9 mm).

Foruden de åbenlyse fordele omkring maskinens konstruktion, som udstråler innovation, stabilitet og kvalitet, så får du en større arbejdsflade med dennye CS10s. Arbejdsfladen udvides fra 14,6 cm til 15,8 cm. (afstanden fra nålestangen til kanten af maskinens højre inderside).

Smart funktion hos Brothers symaskiner
Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit oglydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med detgennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother
Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brotherstøjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilketunderstreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner.

Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af ensymaskine fra Brother medfølger 3 års garanti, hvilket er et kvalitetsstempel.

Medfølgende tilbehør:
- Trykfødder: zigzagfod, knaphulsfod, knapisyningsfod, overlockfod, lynlåsfod,blindsømfod og monogramsyningsfod
- Opsprætter
- Nålesæt
- Børste
- Skruetrækker
- Fodpedal
- 3 spoler
- Støvhætte

Specifikationer

Generelt
Display Ja
Produkttype Symaskine
Pynte- og nyttesømme 40
Overlock søm ja
Sy uden fodpedal Nej
Mærke Brother
Service & Support 3 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering