Princess 117241

Dehydrator

02100011780
Princess

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Mærke: Princess
  • Produkttype: Dehydrator
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Tørretumbler til frugt og svampe Princess

Bevarer madens smag og næringsstoffer
Med Princess Fruit & Mushroom Dryer kan du lave lækre, sunde og naturlige snacks og holde madspild på et minimum. Du kan tørre frugt, grøntsager, krydderurter og fisk, så de bevarer deres fulde smag og næringsstoffer. Princess Food Hydrator har seks stabelbare niveauer og justerbar temperatur.

Tørring af mad er sundt og velsmagende
Princess Fruit/Steam Dryer udvinder kun vand fra alle typer fødevarer, så alle næringsstoffer og enzymer forbliver intakte. Det sikrer, at dine fødevarer forbliver lige så sunde, som da de var friske. Produkter, der indeholder meget naturligt sukker, som f.eks. frugt og tomater, bliver endnu sødere, når de tørres, uden at der skal tilsættes sødemidler. Perfekt til sunde snacks til dine børn og dig selv.

Lavt energiforbrug
Selv om du kan tørre mad i ovnen, giver Princess Fruit/Shroom Dryer dig mange fordele. Gulerodstørretumbleren er en energibesparende løsning, da temperaturen kan indstilles meget lavere end i en almindelig ovn. Du kan stable op til seks lag sammen og tørre fødevarer på samme tid, uden at de smager på hinanden. Du skal blot sørge for at kombinere fødevarer med samme tørretid på samme niveau.

Gem næsten alt
Alle fødevarer, der indeholder vand, kan tørres. Hvis du fjerner fugten fra maden, betyder det, at de bakterier, der forårsager, at produkterne bliver dårlige, ikke kan gøre deres arbejde, og dine produkter kan holde sig i mange måneder, hvis de opbevares i en glaskrukke eller en lufttæt beholder. Ud over at tørre frugt, grøntsager og fisk kan du også tørre blomster og krydderurter med Princess Fruit/Mushroom Dryer. Det er også den bedste måde at opfriske fugtige chips og popcorn på, så de bliver sprøde igen.

Inkluderet i kassen
Princess Frugt- og svampetørrer, seks stabelbare lag, låg, vejledning.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Dehydrator
Mærke Princess
Antal hastighedsindstillinger Variabel

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering