Professional Secrets 115734

Termometer

02100011750
Professional Secrets

Specifikationer:

  • Farve: Sort
  • Mærke: Professional Secrets
  • Produkttype: Termometer
0,-
0,-
Midlertidig udsolgt, forv. på lager 24.05.2023 Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Termometer Professionelle Secrets

Skabt af fagfolk
Dette køkkentermometer er blevet udviklet i samarbejde med professionelle kokke og fremragende designere. Projektet tog over 3 år og involverede teams i mindst 6 lande og blev finansieret via Kickstarter.

Et af køkkenets vigtigste redskaber
De processer, der finder sted på molekylært niveau, når råmaterialer udsættes for varme - eller kulde - involverer kemi og fysik. I det professionelle køkken, hvor madlavning bliver lidt mere videnskabeligt, er køkkentermometeret derfor et af kokkens vigtigste redskaber. Ud over retter kan termometeret også bruges til at måle temperaturen på kaffe eller vin.

Ekstremt tynd sensor-nål
Sensoren i industriel kvalitet har en diameter på kun 1,2 mm og beskadiger ikke maden og efterlader ikke synlige huller. Den er også ekstra lang, så den er nem at måle i en steg eller store brødbrød.

Super hurtig og præcis
Den nyeste teknologi muliggør nøjagtig aflæsning på mindre end 2 sekunder(!). Træk langsomt sensoren ud af maden for at se, hvordan temperaturen fordeler sig fra kernen og udad.

Måler decimaltal
Ikke for nøjagtighedens skyld, men fordi ændringerne i disse viser kokken, hvilken vej tilberedningsprocessen går. Giver dig mulighed for at skifte mellem Celsius- og Fahrenheit-skalaerne. Se manualen.

Fleksibelt display
Displayet er placeret på bagsiden af termometeret, så det er rettet mod kokken, når temperaturen måles i en ovn, i en gryde, i et køleskab, i en skål osv. Displayet kan vendes og tilpasser sig kokken uanset arbejdspositionen.

Beskyttelsesetui
Etuiet har en fastgørelsesanordning, der beskytter termometeret, når det ikke er i brug. Den beskytter også kokken mod pletter og kan vaskes i maskine (termometeret kan ikke vaskes i maskine).

Vandtæt og hygiejnisk
Termometeret er vandafvisende, hvilket gør det nemmere at rengøre og hygiejne det. Det kan dog ikke vaskes i maskine eller opbevares under vand i længere tid.

Professionelle tips
Hvert Professional Secrets-produkt leveres med en brochure med professionelle tips og viden om, hvordan du får mere ud af dine køkkenredskaber.

Temperaturområde
Termometeret måler temperaturer fra -50 til +350 °C.

Specifikationer

Generelt
Farve Sort
Produkttype Termometer
Mærke Professional Secrets

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering