Dreame L20 Ultra, hvid

Robotstøvsuger

15800001200
Dreame

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 180 min.
  • Genopladningstid: 4.5 time(r)
  • Anbefalet område: Op til 300 m²
  • Sugetryk: 7 kPa
  • Selvtømmende: Ja
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Dreame L20 Ultra

Smart og intelligent rengøring

Tag grundig rengøring til et helt nyt niveau med L20 Ultra.

En fuldautomatisk støvsugerrobot, der rengør gulve og rengør sig selv.

Dreame Technologys mest avancerede alt-i-én-rengøringsrobot fra 2023 giver en dig rengøring af hele dit hjem uden at røre en finger.

Slip for at gøre rent i dit hjem, og få tid til det vigtige.

Intelligent kantrengøring

Få en grundigere rengøring i hele dit hjem med Dreames eksklusive MopExtend™-teknologi og imponerende DuoScrub™-moppesystem.Nyd den grundige gulvvask, der efterlader dine gulve bemærkelsesværdigt flot rengjorte og får hele værelset til at skinne.

MopExtend™-teknologi - Dybdegående kantrengøring

Ved hjælp af en positionsfølsom detektor til at identificere kanter og hjørner forlænger MopExtend™ automatisk mopperne til at nå områder, som ellers typisk er problematiske for rengøringsrobotter. Dermed får du en grundigere og dybere rengøring.

DuoScrub™-moppesystem - Skrubber klistret snavs væk

Vores imponerende DuoScrub™-moppesystem bruger to hurtigkørende mopper, der skrubber under tryk, for at fjerne genstridigt snavs og spild, så du får et rent hjem. Takket være gummibørsten, der kan løftes, og den automatisk lukket ventilatormotor foregår rengøringen i stilhed.

Oplev fænomenal rengøring med automatisk robotpleje og vedligeholdelse

Automatiser din daglige rengøring takket være den fuldautomatisk basisstation, og kom hjem til nyrengjorte gulve, der dufter og føles fantastisk. Hold robotten i topform med automatisk tømning, vask af mopper, påfyldning af vand og rengøringsmiddel og meget mere, og oplev den mest bekvemme rengøring nogensinde.

Automatisk tømning

Nyd op til 75 dages håndfri rengøring med avanceret DualBoost 2.0-teknologi til grundig tømning for at forhindre tilstopning og en støvpose på 3,2 l. Nu består rengøringen bare i at smide en pose ud.

Selvrensende mopper

L20 Ultra vasker sine mopper grundigt i basestationen, hver gang de bliver for snavsede, og igen, når rengøringsopgaven er færdig. Minimal vedligeholdelse. Maksimal rengøring.

Automatisk moppetørring - tørrer med varm luft i 2 timer

Når rengøringen er færdig, føntørres de roterende mopper i 2 timer med varm luft for at forhindre dannelse af skimmel og ubehagelig lugt.

Automatisk påfyldning - rengør op til 300 m2 på en enkelt påfyldning

Genopfylder robottens vandtank fra rentvandsbeholderen på 4,5 l for at holde moppen våd og bevare høj rengøringseffektivitet.

Farvel til hår, snavs og støv

Det kraftfulde Vormax™-sugesystem har 7.000 Pa sugeevne, der giver bemærkelsesværdige resultater. Den løftbare gummibørste gør det let at fjerne filtrede hår, og ultralydstæppegenkendelse og moppeafmonteringsteknologi kombineres for forbedret rengøring af løse og faste tæpper.

Mere indsigt og intelligens

Pathfinder™ smart navigation, AI-kontrol og det 3D-struktureret lys til undgåelse af forhindringer arbejder sammen om at lære dit hjem grundigt at kende og levere komplet automatisk rengøring.

AI-kontrol - Forstår dit hjem

Med AI-kontrol 3D-struktureret lys til undgåelse af forhindringer bevæger L20 Ultra sig med imponerende lethed, og kører stille og roligt uden om forhindringer. Indbygget LED-belysning hjælper robotten med at identificere op til 55 typer objekter og planlægge, hvordan den kan rengøre omkring dem selv i dårligt belyste og mørke rum.

Lærer dit hjem at kende

Den sofistikerede Pathfinder™ smart navigation-teknologi muliggør hurtig kortlægning og præcis ruteplanlægning, så robotten kan rengøre i jævne rækker eller hurtigt navigere til specifikke områder for lokal rengøring.

Tilpas din rengøring og tag kontrollen

Download den nye app på App Store eller Google Play for den bedste Dreame-home-oplevelse. Tag kontrol via appen for at tilpasse din rengøring, så den passer til dit hjem og din tidsplan. Opdel rum, opret virtuelle vægge, indstil udelukkelseszoner og planlæg rengøring - alt sammen fra din egen telefon.

30 % hurtigere opladning og et batteri med høj kapacitet

Dreames avancerede teknologi øger opladningshastigheden enormt på det store 6.400 mAh-batteri for at sikre, at din robot hurtigt er klar til næste rengøringssession.

Problemfri Smart Home-integration med stemmestyring

Kompatibilitet med Alexa, Siri og Google Assistent betyder, at du kan styre rengøringen med dine fingerspidser og din stemme. Bare sig til for at starte, stoppe og sætte rengøring på pause med din foretrukne stemmeassistent.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 4.5 time(r)
Farve Hvid
Sugetryk 7 kPa
Driftstid Pr. Opladning 180 min.
Anbefalet område Op til 300 m²
Produkttype Robotstøvsuger
Støvkapacitet (liter) 0,3 liter
Selvtømmende Ja
Mærke Dreame
Støvopsamling Uden pose
Rengøringsmetode Tør, våd
Diameter Robotstøvsuger 35
Bredde (cm) 35 cm
Dybde (cm) 35 cm
Højde (cm) 10.3 cm
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering