Jordan TBT-200P

El-tandbørste

02100012540
Jordan

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 80 min.
  • Genopladningstid: 10 timer
  • Farve: Hvid
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Elektrisk tandbørste TBT-200P Jordan

JORDAN CLEAN SMILE - Tandbørstning i henhold til tandlægens anbefalinger
SoftClean™-teknologi - hård mod plak, blødt mod tandkødet Den nye generation af elektriske tandbørster fra Jordan Clean Smile holder dine tænder rene med den unikke SoftClean™-teknologi. Den unikke rengøringsteknologi kombineret med et batteri med lang levetid, skandinavisk design og brugervenlighed gør den elektriske tandbørste Jordan Clean Smile overlegen. Clean Smile-serien af elektriske tandbørster er blevet udviklet i samarbejde med Jordan og Wilfa.

To hastigheder og timer
Jordan Clean Smile har en indbygget timer, der hjælper dig med at børste i den anbefalede tid på 2 minutter og minder dig hvert 30. sekund om, hvornår det er tid til at skifte til et nyt område. Tandbørsten har 2 forskellige hastigheder på 8.000/10.000 omdrejninger pr. minut.

20 dages batterilevetid
Det indbyggede lithium-ion-batteri har 80 minutters driftstid, hvilket svarer til 20 dage. Hvis du oplader tandbørsten, inden du tager på ferie, kan du tage den med dig uden at skulle pakke opladeren med dig. Tandbørsten giver dig besked, når batteriet er ved at løbe tør og skal oplades. Hvis du er så uheldig at løbe tør for opladning, kan børsten bruges efter ti minutter. Tandbørsten kan nemt oplades via USB, da den leveres med et USB-kabel, der gør det muligt at oplade børsten på din computer, bil, tv og meget mere, og du kan også tilslutte den direkte til din telefons USB-strømadapter (bemærk, at denne ikke medfølger). Børsten leveres med et rejseetui, hvori den elektriske tandbørste kan opbevares hygiejnisk, pænt og nemt. Med en rejsepakke og en pålidelig batterilevetid på næsten tre uger er denne børste perfekt til længere rejser og vil passe på dit smukke smil hvor som helst.

Jordan børstehoveder
Det runde børstehoved følger konturerne af hver enkelt tand for renere tænder. Leveres med Jordans egne børstehoveder, men den elektriske tandbørste er også kompatibel med de fleste andre Oral-B børstehoveder.

Tryksensor
Tryksensoren beskytter dit tandkød ved at advare dig med et oplyst lys, hvis du børster for hårdt.

Miljøvenlig emballage
Tandbørsten leveres i en miljøvenlig FSC-certificeret emballage, der er helt fri for plastik.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 10 timer
Produkttype Eltandbørste
Mærke Jordan
Opladelig Ja
Farve Hvid
Driftstid Pr. Opladning 80 min.
Timer Ja timer
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering