Oral-B Vitality100 StarWars

El-tandbørste

02100012520
Oral-B

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 5 dage
  • Genopladningstid: 10 timer
  • Farve: Rød
0,-
0,-
Levering 2-4 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Motiverende tandbørstning med app
Vitality 100 Star Wars genopladelige elektriske tandbørste har ekstra bløde børster til små munde og er kompatibel med Disney MagicTimer-appen fra Oral-B. Download appen for at hjælpe dine børn med at børste i 2 minutter (anbefalet af tandlæger) og lære dem gode mundplejevaner for resten af livet.

Star Wars tema
Oral-B Stages Power Kids eltandbørste med Star Wars-tema har oscillerende-roterende bevægelser for avanceret rengøring og hjælper børnene med at have det sjovt, mens de får mest muligt ud af deres mundplejerutine.

Skånsom tandbørstning
Roterende PowerHead med ekstra bløde børstehår giver dit barn mulighed for at rense tænderne grundigt, mens det lærer gode mundplejerutiner. Den elektriske tandbørste er perfekt til børn over tre år og er designet til små munde. Det giver dem mulighed for at få en kraftig, men skånsom rengøring i deres voksende hænder.
Det praktiske genopladelige batteri i håndtaget sikrer, at deres sjove tandbørstning altid er inden for rækkevidde med et tryk på en knap. Batteriet kan holde i op til fem dage på en enkelt opladning.

Tilslut tandbørsten til Disney-appen
En smart måde at hjælpe dine børn med at børste længere er Disney MagicTimer-appen fra Oral-B med deres yndlings Disney-figurer. Du skal blot købe et Oral-B Stages-produkt, downloade Disney MagicTimer-appen og scanne produktet med din smart-enhed for at se figurerne komme til live. Børnene kan optjene badges og belønninger, jo oftere de børster med Disney MagicTimer-appen for at hjælpe dem med at skabe sunde rutiner for mundpleje. Brug den praktiske kalender til at følge dine børns fremskridt, mens de børster sig frem til en sund mundplejerutine. Disney MagicTimer-appen fra Oral-B i samarbejde med DreamPlay er tilgængelig i App Store og Google Play.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 10 timer
Produkttype Eltandbørste
Mærke Oral-B
Opladelig Ja
Farve Rød
Driftstid Pr. Opladning 5 dage
Timer Ja timer
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering