Philips HX6850/57

Eltandbørste

02100639430
Philips

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 14 dage
  • Genopladningstid: 24 timer
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 1-3 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Elektrisk tandbørste Sonicare Black HX6850/57 Philips

Hvidere tænder på kun en uge
Klik på W DiamondClean-børstehovedet for at fjerne overfladepletter og få et hvidere smil. Det er klinisk bevist, at den bleger tænderne på kun en uge med de tætsiddende børster i midten, der fjerner pletter.

Du kan vælge mellem tre tilstande
Med denne tandbørste kan du tilpasse din tandbørstning til dine egne behov med tre forskellige tilstande. Rengøringstilstand er standard for overlegen rengøring. Hvid er den perfekte metode til at fjerne overfladepletter. Og tandkødsplejetilstanden giver dig et ekstra minut med reduceret kraft, så du kan massere dit tandkød blidt.

UV-rengøring
Hold dine Sonicare-børstehoveder rene med den specialdesignede Philips UV Cleaner. Du skal blot placere 1-2 børstehoveder i den og trykke på knappen. Efter 10 minutter er den færdig. Dræber op til 99 % af bakterier og vira uden kemikalier.

Meddeler dig, hvis du trykker for hårdt
Hvis du børster for hårdt, kan det skade tænder og tandkød. For at forhindre dette udsender Philips Sonicare ProtectiveClean en blid pulserende lyd for at minde dig om at lette trykket.

Smart børstehåndtag og smart børstehoved
En mikrochip-aktiveret teknologi, der registrerer og synkroniserer det smarte børstehoved med det smarte håndtag. Det smarte håndtag og det smarte børstehoved er en kraftfuld kombination, der aktiverer den smarte påmindelse om det smarte børstehoved.

Lær, hvornår det er tid til at udskifte børstehovederne
Alle børstehoveder bliver slidt med tiden. Men med BrushSync-teknologien kan du se, hvor længe du har brugt børstehovedet, og hvor hårdt du har børstet. Når det er på tide at udskifte den, lyser håndtaget op, og et kort bip giver besked, når du skal udskifte den. På denne måde kan du være sikker på, at børstehovedet gør et godt stykke arbejde.

Opmuntring til at børste grundigt
Har du brug for en elektrisk tandbørste med en timer? QuadPacer informerer dig om, hvornår du har brugt den rette tid på at rense alle tænderne i munden, mens Smartimer fortæller dig, hvornår du har børstet i de anbefalede to minutter.

Avanceret sonisk teknologi
Philips Sonicare's avancerede soniske teknologi sprøjter vand mellem dine tænder, og dens børstehår bryder plak op og fejer det væk for at give en yderst effektiv daglig børsteoplevelse.

Gør din rejse lettere
Med det førsteklasses rejseetui kan du opbevare din tandbørste hygiejnisk, og med den kompakte opladningsenhed kan du holde dine enheder kørende, mens du er på farten. Du får to ugers normal brug med en opladning, men opladeren er perfekt til lange ture.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 24 timer
Produkttype Eltandbørste
Mærke Philips
Opladelig Ja
Farve Sort
Driftstid Pr. Opladning 14 dage
Timer Ja timer
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering