Philips Sonicare Black HX6850/57

El-tandbørster

02100985010
Philips

Specifikationer:

  • Driftstid Pr. Opladning: 14 dage
  • Genopladningstid: 12-16 time(r)
  • Antal hastighedsindstillinger: 3
  • Farve: Sort
0,-
0,-
Levering 1-2 hverdage Afhænger af tilvalg. Mere info
ANDRE HAR SET

Beskrivelse

Elektrisk tandbørste Sonicare Black HX6850/57 Philips

Naturligt hvidere tænder
Sæt W2 Optimal White-børstehovedet på for at fjerne overfladiske pletter og få et hvidere smil. Det er klinisk bevist, at den bleger tænderne på kun en uge med de tætsiddende børster til fjernelse af pletter i midten.

Tre tilstande
Med denne tandbørste kan du tilpasse din tandbørstning til dine egne behov med tre forskellige tilstande. Rengøringstilstand er standard for overlegen rengøring. Hvid er den perfekte metode til at fjerne overfladepletter. Og tandkødsplejetilstanden giver dig et ekstra minut med reduceret kraft, så du kan massere dit tandkød blidt.

UV-rengøringsmiddel medfølger
Hold dine Sonicare-børstehoveder rene med den specialdesignede Philips UV Cleaner. Du skal blot placere 1-2 børstehoveder i den og trykke på knappen. Efter 10 minutter er den færdig. Dræber op til 99 % af bakterier og vira uden kemikalier.

Overvågning af børstetryk
Hvis du børster for hårdt, kan det skade tænder og tandkød. For at forhindre dette udsender Philips Sonicare ProtectiveClean en blid pulserende lyd for at minde dig om, at du skal slippe trykket.

BrushSync-teknologi
En mikrochip-aktiveret teknologi, der registrerer og synkroniserer det smarte børstehoved med det smarte håndtag. Det smarte håndtag og det smarte børstehoved er en kraftfuld kombination, der aktiverer den smarte påmindelse om det smarte børstehoved.

Påmindelse om udskiftning af BrushSync
Alle børstehoveder bliver slidt med tiden. Men med BrushSync-teknologien kan du se, hvor længe du har brugt børstehovedet, og hvor hårdt du har børstet. Når det er tid til at udskifte børstehovedet, lyser håndtaget op, og et kort bip giver besked, når du skal udskifte børstehovedet. På denne måde kan du være sikker på, at børstehovedet gør et godt stykke arbejde.

Praktiske timere
Har du brug for en elektrisk tandbørste med en timer? QuadPacer informerer dig om, hvornår du har brugt den rette tid på at rense alle tænderne i munden, mens Smartimer fortæller dig, hvornår du har børstet i de anbefalede to minutter.

Philips Sonicare-teknologi
Philips Sonicare's avancerede soniske teknologi sprøjter vand mellem dine tænder, og dens børstehår bryder plak op og fejer det væk for at opnå en yderst effektiv daglig børsteoplevelse.

Praktisk rejseetui og oplader
Med det førsteklasses rejseetui kan du opbevare din tandbørste hygiejnisk, og med den kompakte opladningsenhed kan du holde dine enheder i gang, når du er på farten. Du får to ugers normal brug med en opladning, men opladeren er perfekt til lange ture.

Specifikationer

Generelt
Genopladningstid 12-16 time(r)
Farve Sort
Driftstid Pr. Opladning 14 dage
Produkttype Eltandbørste
Antal hastighedsindstillinger 3
Mærke Philips
Opladelig Ja
Timer Ja timer
Service & Support 2 år

Den indikerede leveringstid er ved levering til gadeplan eller med post.
 
Vælges en af nedenstående tillægsydelser, kan det forlænge leveringstiden.
 
Du kan læse mere om leveringstiden under afsnittet om levering og montering
http://elsalg.dk/kundeservice/levering-og-montering